FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji 27 novozaraženih

Autor: Baldo Marunčić

DUBROVNIK, 9. rujna 2020. (Hina) - U Dubrovačko-neretvanskoj županiji potvrđeno je 27 novih slučajeva zaraze koronavirusom, a deset osoba je izliječeno, izvijestio je u srijedu Županijski stožer Civilne zaštite.

Riječ je o šestorici muškaraca i 11 žena iz Dubrovnika, od kojih je za trojicu muškaraca i devet žena utvrđena epidemiološka veza.

Zaražena su i šestorica muškaraca i jedna žena iz Metkovića, od kojih je za četvoricu utvrđena epidemiološka veza, zatim jedan muškarac iz Dubrovačkog primorja s utvrđenom epidemiološkom vezom te dvojica koja nemaju prebivalište na području županije.
Među desetero izliječenih četvero je iz Dubrovnika, troje iz Metkovića, te po jedna osoba iz Konavala, Župe dubrovačke i Korčule.
U dubrovačkoj bolnici liječi se 19 osoba pozitivnih na koronavirus, od kojih su tri na respiratoru. U samoizolaciji su 623 osobe. Od početka pandemije analizirano je 11.160 uzoraka.

Županijski stožer Civilne zaštite i dalje poziva građane da se drže svih mjera Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Nacionalnog stožera Civilne zaštite.

(Hina) xmarb yvkn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙