FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sedam novozaraženih koronavirusom u Dubrovačko-neretvanskoj županiji

Autor: Baldo Marunčić

DUBROVNIK, 9. srpnja 2020. (Hina) - U Dubrovačko-neretvanskoj županiji zabilježeno je sedam novih slučajeva zaraze koronavirusom, od kojih četiri u Dubrovniku te po jedan u Metkoviću, Janjini i Župi dubrovačkoj, a svima je epidemiološka obrada u tijeku, izvijestio je u četvrtak županijski stožer civilne zaštite.

U Dubrovniku su zaražene dvije žene srednjih godina, jedan muškarac srednjih godina te jedan mladić. U Metkoviću je zaražen mladić, u Janjini muškarac srednjih godina, a u Župi dubrovačkoj žena srednjih godina, ističu iz županijskog stožera.

U dubrovačkoj bolnici je zbrinuto šest zaraženih. Ukupno je 28 aktivnih slučajeva zaraze. Od početka pandemije analizirano je ukupno 4332 uzorka.

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji u samoizolaciji se nalazi 117 osoba, a u posljednja 24 sata zabilježeno je jedno kršenje te mjere, što čini ukupno 39 kršenja od početka pandemije.

Županijski stožer civilne zaštite i dalje apelira na građane da se drže svih mjera Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.

(Hina) xmarb ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙