FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Pula: Dječja igrališta otvorena za korištenje

Autor: Daniele Sponza

PULA, 5. svibnja 2020. (Hina) - Nakon  gotovo mjesec  i pol od stavljanja izvan uporabe, novom odlukom Nacionalnog stožera civilne zaštite u Puli su ponovno otvorena dječja igrališta, izvijestili su u utorak iz pulske gradske tvrtke 'Castrum Pula 97' koja brine o 67 dječjih igrališta u 16 pulskih mjesnih odbora.  

Dječja igrališta su otvorena uz obvezu pridržavanja mjera i preporuka te stoga apeliraju na roditelje i ostalu rodbinu koja brine o djeci da o tome vode računa kako bi mališani i svi ostali bili zaštićeni i sigurni.

Djelatnici Castruma, dok su igrališta bila zatvorena, provodili su redovne aktivnosti koje uključuju dnevne obilaske, dokumentiranje i saniranje oštećenja, bravarske, stolarske, ličilačke radove te ostale zahvate neophodne za uklanjanje kvarova i nedostataka. Pročelnik Ureda Grada i direktor društva Aleksandar Matić zahvalio je građanima odnosno roditeljima na razumijevanju apelirajući na poštivanje svih daljnjih uputa nadležnih tijela.

"Djeci je potreban prostor i sloboda kretanja koja igrališta pružaju, kao i sloboda izražavanja i istraživanja koja im omogućuju raznovrsna igrala te me stoga veseli što je najmlađima omogućeno ponovo korištenje dječjih igrališta", poručio je pročelnik Matić. 

(Hina) xdspo ykt

An unhandled error has occurred. Reload 🗙