FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

I Splitsko-dalmatinska županija bez e-Propusnica

Autor: Pejo Gašparević

SPLIT, 19. travnja 2020. (Hina) - Odlukom Nacionalnog stožera Civilne zaštite u Splitsko-dalmatinskoj županiji se od ponoći ukidaju e-Propusnica dok za otoke ostaju na snazi prethodne mjere, uz iznimku da na samom otoku za prelazak iz jedne u drugu administrativnu jedincu nije potrebno posjedovanje propusnice.

To je večeras priopćio Županijski stožer civile zaštite.

Od dana ukidanja mjera napuštanja mjesta prebivališta ili stalnog boravka za područje Splitsko-dalmatinske županije, e-Propusnica je potrebna samo za odlazak na područje druge županije i/ili na otoke, odnosno otoke Splitsko-dalmatinske županije, navodi se u odluci koju je potpisao načelnik Nacionalnog stožera CZ ministra unutarnjih poslova  Davor Božinovića.
Kako je obrazloženo  u odluci, osobama koje imaju prebivalište ili stalni boravak na području otoka Splitsko-dalmatinske županije, napuštanje otoka  moguće je samo na temelju izdane e-Propusnice.
Osobama koje nemaju prebivalište ili stalni boravak na području  otoka  Splitsko-dalmatinske županije, dolazak na otok moguć je samo na temelju izdane e-Propusnice.

(Hina) pgas ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙