FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sisačko-moslavačka županija bez novozaraženih

Autor: Zdravko Strižić

SISAK, 5. travnja 2020. (Hina) - U Sisačko-moslavačkoj županiji tijekom protekla 24 sata nije bilo novozaraženih koronavirusom pa je ukupan broj oboljelih i dalje 16, izvijestili su u nedjelju iz županijskog Stožera civilne zaštite.

Od uzoraka uzetih za laboratorijsku dijagnostiku kod 19 pacijenata su nalazi negativni, a za pet pacijenata se nalazi još očekuju.

U priopćenju se navodi i kako je u samoizolaciji ukupno pet liječnika, 15 medicinskih sestara, jedan fizioterapeut  i dva inženjera radiologije ali da i unatoč tome sisačka Opća bolnica normalno izvršava sve radne zadatke i obveze te nema ispada u funkcioniranju zdravstvenog sustava. 

U izolacijskoj jedinici Opće bolnice nalaze se četiri pacijenta, a ostali su na kućnom liječenju.

U priopćenju županijskog Stožera opetovano upozoravaju građani kako nije vrijeme za druženja, već za dosljedno provođenje svih uputa i preporuka kako bi se zajedničkim snagama spriječila daljnja propagacija ove ozbiljne bolesti. Uspjeh borbe protiv ove bolesti ovisi o svijesti i disciplini svih stanovnika, stoji u priopćenju kojeg je potpisao načelnik županijskog Stožera Roman Rosavec. 

(Hina) xzsis ykt

An unhandled error has occurred. Reload 🗙