FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Agencija za elektroničke medije okupila radijske spotove za borbu protiv epidemije

Autor: Miroslav Edvin Habek

ZAGREB, 31. ožujka 2020. (Hina) - Agencija za elektroničke medije na jedno je mjesto okupila radijske spotove s važnim porukama i savjetima za ponašanje u vrijeme epidemije koronavirusa pa ih lokalni i regionalni nakladnici radija i televizije mogu preuzeti s njihove mrežne stranice.

 

U Agenciji  ističu kako za vrijeme globalne pandemije koronavirusa i velike prijetnje za javno zdravstvo uloga i društvena odgovornost medija dolazi do još većeg izražaja. Dodaju i kako profesionalno, odgovorno, točno, utemeljeno, pouzdano i pravodobno informiranja možda nikada nije imalo takvu važnost kao danas.

Također, iznimnu važnost ima i poticanje odgovornog ponašanja i međusobnog povezivanja, te stalna komunikacija s građanima i emitiranje ključnih poruka Stožera civilne zaštite o mjerama koje građani trebaju poduzeti da bi zaštitili sebe i druge, te doprinijeli efikasnijoj zaštiti i u konačnici zaustavljanju širenja epidemije koronavirusa, izvijestili su.

Razumijevajući da je trenutno i sama produkcija programa otežana, Agencija za elektroničke medije na jedno je mjesto okupila radijske spotove s važnim porukama i savjetima za ponašanje u vrijeme epidemije, a koje lokalni i regionalni nakladnici radija i televizije mogu preuzeti s poveznica.

Ključne poruke važno je stalno ponavljati- svi smo odgovorni; uskoro i TV-spotovi

U ovo krizno vrijeme važno je stalno ponavljati ključne poruke i upozoravati da smo svi odgovorni za uspješnu borbu protiv širenja epidemije koronavirusa, ističu u AEM-u.

Dodaju i kako se zahvaljuju Yammat fm-u i All market mediji koji su ustupili ili posebno za ovu prigodu producirali namjenske spotove i stavili ih na raspolaganje i korištenje svim lokalnim i regionalnim nakladnicima.

Najavili su i kako će uskoro za lokalne televizije omogućiti preuzimanje spotova koje pripremaju RTL, HRT i Nova TV.

''Pozivamo nakladnike radija da uvrste ove spotove u svoj program, te da ih emitiraju shodno nahođenju i programskoj shemi ili da produciraju svoje s istim ključnim porukama'', zaključuju u AEM-u.

https://www.aem.hr/vijesti/radijski-spotovi-za-borbu-protiv-epidemije/

 

(Hina) ymeh ybdj

An unhandled error has occurred. Reload 🗙