FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sisak: Propusnice samo za osobe s vitalnim obiteljskim razlozima

Autor: Zdravko Strižić

SISAK, 25. ožujka 2020. (Hina) - Sisačka gradska uprava izvijestila je u srijedu da gradski Stožer civilne zaštite, prema odluci o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka, propusnice izdaje samo građanima s vitalnim obiteljskim potrebama, poput skrbi o djeci i starijima ili nabavi nužnih potrepština.

 U obavijesti napominju da propusnica nije potrebna za kretanje naseljima na administrativnom području grada. Propusnice za građane koji trebaju hitnu medicinsku skrb izdaju liječnici obiteljske medicine, a za zaposlene koji putuju na posao njihovi poslodavci.

 Gradsko poduzeće Gospodarenje otpadom odgađa za 6. travnja najavljenu prvu ovogodišnju akciju odvoza krupnog otpada i granja, a tvrtka Komunalac obustavila je naplatu parkiranja na području grada.

 Zavod za transfuzijsku medicinu Zagreb i Gradsko društvo Crvenog križa Sisak bez obzira na epidemiju u srijedu i četvrtak održavaju najavljene akcije darivanja krvi, kako bi se osigurale neophodne zalihe.

 Akcija će se, uz sve mjere zaštite, održavati u restoranu Trattorija na Željezničkom kolodvoru - u srijedu od 9 do 12 sati, a u četvrtak od 10 do 18 sati.

 Nakon niza potresa koji su pogodili Zagreb te oštetili Katedralu i druge crkve, sisački biskup Vlado Košić pozvao je vjernike, župe i poslovne subjekte da se uključe u akciju "Za Zagrebačku biskupiju" te novac uplate na račun HR0623600001102123574.

(Hina) xssis ytr

An unhandled error has occurred. Reload 🗙