FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Na HRT-u od ponedjeljka "Studio 4 Covid - 19"

Autor: Sara Margetić

ZAGREB, 15. ožujka 2020. (Hina) - Hrvatska televizija od ponedjeljka, 16. ožujka, na 4. programu uvodi emisiju "Studio 4 Covid - 19", posvećenu promptnom informiranju javnosti Nacionalnog kriznog stožera Civilne zaštite vezano za epidemiju koronavirusom u Hrvatskoj.

Emisija će se na HTV-4 prikazivati u 20,05 sati, priopćeno je u nedjelju iz Hrvatske radiotelevizije (HRT).

Hrvatski građani će, uz već ustaljene izravne prijenose konferencija za novinare Kriznog stožera u 9 i 16 sati, te uz redovite emisije Vijesti svaki puni sat, moći u novoj specijaliziranoj informativnoj emisiju dobiti najnovije točne informacije i upute Kriznog stožera, rekao je Glavni ravnatelj HRT-a Kazimir Bačić. 

Specijalna emisija donosi večernji pregled najvažnijih događaja dana, vezanih za epidemiju koronavirusa u nas i u svijetu.

"Novinari i urednici IMS-a objedinjuju sve novosti o zdravstvenoj i sigurnosnoj situaciji, koja se mijenja iz sata u sat. Gostovanja stručnjaka, javljanja s terena ... prepoznali smo potrebu javnosti da danonoćno bude upoznata s najnovijim informacijama, ali samo provjerenim i istinitim, o krizi koja je zahvatila Hrvatsku i cijeli svijet”, rekao je urednik 4. programa HTV-a Dražen Miočić.

Iz HRT ističu da kao javni servis u ovoj kriznoj situaciji dopuštaju svim medijima slobodno prenošenje informacija koje su objavljene u njihovim informativnim emisijama i na web stranici HRT-a, uz navođenja HRT-a kao izvora informacija. 

(Hina) pp/xsmar ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙