FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Osijeku se prekida rad dječjih vrtića, poduzimaju se i druge mjere

Autor: Igor Vučković

OSIJEK, 13. ožujka 2020. (Hina) - Osječka Gradska uprava odlučila je da se od ponedjeljka na dva tjedna prekine rad dječjih vrtića te je pokrenula mnoge druge preventivne mjere, poput redovitog dezinficiranja javnih prometala Gradskog prijevoza, izvijestio je u petak ured gradonačelnika Ivana Vrkića.

Ova je odluka donesena nakon današnje odluke da se od ponedjeljka na 14 dana prekine nastava u osnovnim i srednjim školama te na fakultetima.  

Škole će raditi za djecu koju roditelji ne mogu čuvati, pogotovo u prvom razdoblju.

Grad Osijek odlučio je da u tom razdoblju neće raditi Dječji vrtić Osijek, osim u iznimnim situacijama, i to u skladu s naputkom koji vrijedi i za osnovne škole, priopćili se  iz Gradske uprave.

Napominju kako je Grad Osijek jučer i danas poduzeo mnoge preventivne mjere koje, među ostalim, obuhvaćaju odgodu planiranih javnih događaja te redovitu dezinfekciju javnih prometala Gradskog prijevoza putnika (GPP).

Grad Osijek također je odlučio ne izdavati dozvole za skupove na javnim površinama, odgoditi planirana okupljanja športskih, kulturnih i drugih udruga u prostorijama unutar gradskog sustava, što se posebice odnosi na prostorije gradskih četvrti i mjesnih odbora.
Tereni, dvorane i bazeni kojima upravlja gradska tvrtka "Športski objekti" također do daljnjeg neće raditi u skladu s preventivnim mjerama Nacionalnog stožera Civilne zaštite i Vlade RH, ističu u osječkoj Gradskoj upravi.

 

(Hina) xivuc yvkn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙