FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Vrdoljak: Vjerujem da će Milanović dužnost obavljati u skladu s Ustavom i zakonom

Autor: Mate Kovačević

ZAGREB, 6. siječnja 2020. (Hina) - Predsjednik Hrvatske narodne stranke (HNS) Ivan Vrdoljak izrazio je uvjerenost da će Zoran Milanović svoju dužnost obavljati u skaldu s Ustavom i zakonom te da će se boriti za tolerantnu i naprednu Hrvatsku, onako kako je govorio u kampanji.

Smatra kako je to je kompatibilno s politikom HNS-a pa će na temelju toga s njim i surađivati.

Kohabitacija će, smatra, biti izazovna. Vjerujem da će biti u interesu Republike Hrvatske i hrvatskih građana, rekao je Vrdoljak uoči svečanog prijema povodom proslave pravoslavnog Božića koji su organizirali Srpsko narodno vijeće i Vijeće srpske nacionalne manjine Grada Zagreba.

Ocijenio je kako su na predsjedničkim izborima građani Republike Hrvatske poručili ekstremistima bilo koje vrste i besadržajnim populistima da im je isteklo vrijeme ta da više nemaju nikakvu potporu i da se vraćamo u budućnost.

Smatra kako u kampanji nije bio dobar sadržaj koji se temeljilo na prošlosti. S druge strane, sinoć je bio praznik demokracije, što je iskorak u hrvatskoj politici i razvoju demokracije, istaknuo je Vrdoljak dodavši kako ga veseli komunikacija nakon izbornih rezultata.

Poručio je kako HNS neće ići ni lijevo ni desno nego samo sa svojim partnerima.

(Hina) xmkov/xmhud/xdgru yln

An unhandled error has occurred. Reload 🗙