FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

OTS: Podravka d.d. - Obavijest o stjecanju dionica izdavatelja

Autor: Zoran Popijač

Koprivnica (HinaOTS) - Podravka d.d., Ante Starčevića 32, Koprivnica, OIB 18928523252, izdala je slijedeće priopćenje:

Sukladno odredbi članka 19. Uredbe (EU) br. 596/2014 Europskog Parlamenta i Vijeća od 16. travnja 2014. godine o zlouporabi tržišta, PODRAVKA d.d. (u daljnjem tekstu: Izdavatelj) obavještava da je dana 17. svibnja 2019. godine primio obavijest o stjecanju dionica Izdavatelja kojom društvo ERSTE društvo s ograničenom odgovornošću za upravljanje obveznim i dobrovoljnim mirovinskim fondovima obavještava Izdavatelja da je 16.05.2019. godine u svoje ime i za račun ERSTE PLAVOG obveznog mirovinskog fonda kategorije B, ERSTE zatvorenog dobrovoljnog mirovinskog fonda i Pošta zatvorenog dobrovoljnog mirovinskog fonda steklo dionice Izdavatelja.

Ova Obavijest se dostavlja s obzirom na činjenicu da je g. Petar Vlaić, upućena osoba na Popisu upućenih osoba Izdavatelja - kao član Nadzornog odbora Izdavatelja, a obnaša funkciju predsjednika Uprave društva ERSTE društvo s ograničenom odgovornošću za upravljanje obveznim i dobrovoljnim mirovinskim fondovima.

Podaci o transakcijama navedeni su sukladno Provedbenoj Uredbi br. 2016/523 u Predlošku za obavješćivanje o transakcijama osoba koje obavljaju rukovoditeljske dužnosti i osoba koje su s njima usko povezane te za objavljivanje tih transakcija, a koji Predložak je u privitku ove Obavijesti.

 

PODRAVKA d.d.

 

Originalni dokument možete preuzeti klikom na PDF


 

 

Napomena o izvoru:

Korporativne komunikacije

Podravka d.d.

Ante Starčevića 32

HR-48 000 Koprivnica

Tel:  048 651 953

Fax: 048 651 188

www.podravka.com <http://www.podravka.com>

(HinaOTS)

An unhandled error has occurred. Reload 🗙