FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - fotografije - za utorak, 15. listopada

Foto:

ZAGREB, 15. listopada 2024. (Hina) - Najava važnijih događaja za utorak, 15. listopada koje ćemo popratiti fotografijama

ZAGREB - Nastavak zasjedanja Hrvatskoga sabora (9.30 sati). Premijer Andrej Plenković zastupnicima će podnijeti godišnje Izvješće Vlade RH, a u nastavku sjednice Sabor će raspraviti Sporazum između Vlade RH i Kabineta ministara Ukrajine o suradnji u području protuminskog djelovanja. 

ZAGREB - Sjednica Predsjedništva HDZ-a (17 sati). 

ZAGREB - Ulaganje u promet tema je konferencije za novinare gradonačelnika Zagreba Tomislava Tomaševića u Gradskoj upravi gdje će sudjelovati i zamjenici gradonačelnika Danijela Dolenec i Luka Korlaet (11 sati).  Nakon toga, gradonačelnik Tomašević i zamjenici gradonačelnika održat će redovnu konferenciju za medije. Za prisustvo je potrebna medijska akreditacija Grada Zagreba. 

ZAGREB - Dan tržišta elektroničkih komunikacija u organizaciji Hrvatske regulatorne agencije za mrežne djelatnosti (HAKOM) okupit će predstavnike tog tržišta i druge sudionike te raspraviti niz aktualnih tema (9.30 sati). 

ZAGREB - Izložba "Marko Antun de Dominis – pogled u novo doba" otvorit će se u predvorju Nacionalne i sveučilišne knjižnice u povodu 400. obljetnice smrti teologa i jednoga od najvećih filozofa i znanstvenika svojega vremena Marka Antuna de Dominisa te 130. obljetnice utemeljenja Zbirke rukopisa i starih knjiga Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu, u sklopu manifestacije Dani europske baštine (12 sati). 

VARŠAVA - Utakmica 4. kola Lige nacija između Poljske i Hrvatske (20.45 sati). 

Dežurni na desku Foto redakcije:
Prije podne: Miloš Lukač, Tea Mauhar
Poslije podne: Ivana Kutni
tel: +385 1 4808-770
fax: +385 1 4808-823
email: fah@hina.hr

An unhandled error has occurred. Reload 🗙