FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - fotografije - za petak, 11. listopada

Foto:

Najava događaja - fotografije - za petak, 11. listopada

ZAGREB, 11. listopada 2024. (Hina) - Najava važnijih događaja za petak, 11. listopada koje ćemo popratiti fotografijama

ZAGREB - Nastavak 3. sjednice Hrvatskoga sabora (9,30 sati, Sabornica, Ilica 256 b). 

ZAGREB - Deveti Zagrebački sigurnosni forum (ZSF), na kojemu će se analizirati i raspravljati o suvremenijim sigurnosnim izazovima koji pogađaju Europu i njeno susjedstvo te transatlantske integracijske procese, održat će se od 11. do 12. listopada. Sudjelovat će oko 200 istaknutih stručnjaka iz 30 zemalja (9 sati, Hotel Sheraton, kneza Borne 2). 

ZADAR - Susret ribara u organizaciji Obrtničke komore Zadarske županije. Teme će obuhvaćati aktualno stanje u lokalnom i nacionalnom ribarstvu, inspekcijski nadzor u ribarstvu, kao i potencijale EU-ovih fondova za unapređenje hrvatskog ribarstva te novitete s kojima se susreći hrvatski ribari (9,30 sati, Falkensteiner Hotel & Spa Iadera, Resort Punta Skala, Ulica 1/151, Petrčane). 

ZAGREB - Konferencija za medije izbornika hrvatske reprezentacije Zlatka Dalića i jednog igrača uoči utakmice sa Škotskom (17,15 sati, stadion Maksimir). 

ZAGREB - Konferencija za medije izbornika škotske reprezentacije Stevea Clarkea i jednog igrača uoči utakmice s Hrvatskom (19 sati, stadion Maksimir). 


Dežurni na desku Foto redakcije:
Prije podne: Uroš Andrić, Tea Mauhar
Poslije podne: Miloš Lukač
tel: +385 1 4808-770
fax: +385 1 4808-823
email: fah@hina.hr

An unhandled error has occurred. Reload 🗙