FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - fotografije - za četvrtak, 3. listopada

Foto: Ivana Kutni

ZAGREB - Nastavak 3. sjednice Hrvatskoga sabora (9,30 sati, Sabornica, Ilica 256 b). 

ZAGREB - Sjednica Vlade RH (12 sati, Nacionalna i sveučilišna knjižnica, Hrvatske bratske zajednice 4). 

ZAGREB- Ministar demografije i useljeništva Ivan Šipić održat će konferenciju za medije na kojoj će predstaviti svoje posebne savjetnike te smjer demografskih mjera i aktivnosti njegovog ministarstva (10 sati, Ministarstvo demografije i useljeništva). 

ZAGREB - Ministrica Marija Vučković sa suradnicima predstavit će Izvješće o komunalnom otpadu za 2023. godinu (10,30 sati Ministarstvo zaštite okoliša i zelene tranzicije). 

ZAGREB - Okrugli stol Una - jedna, ali ne i jedina: aktualni napadi na vrhunske vrijednosti Dinarskoga krša održat će se u organizaciji Sveučilišnog centra za integrativnu bioetiku Sveučilišta u Zagrebu, Hrvatskog bioetičkog društva Zagreb,  (11 sati, Sveučilišni centar za integrativnu bioetiku). 

ZAGREB - Telekom A1 Hrvatska i Centar za sigurniji internet-CSI na konferenciji "Cyber Guard 2024" predstavit će trendove i izazove kibernetičke sigurnosti (10 sati). 

RIJEKA - Hrvatsko narodno kazalište Ivana pl. Zajca otvorit će novu sezonu koncertom "Operni vremeplov 1" na kojemu će solisti, Riječki simfonijski orkestar i operni zbor izvesti 19 opernih arija i prizora (19.30). 

ZAGREB - Promocija novog romana novinara i pisca Ivice Đikića "Divlji kvas" održat će se Knjižari Fraktura (19 sati, Ulica kneza Mislava 17). Uz autora, o knjizi će govoriti Frakturin glavni urednik Seid Serdarević. Ivica Đikić u "Divljem kvasu" oživljava atmosferu provincijskog gradića u kojem svatko zna svakoga, i u kojem se prošlost i sadašnjost ne mogu odvojiti. 

OTOČAC - Treća etapa biciklističke utrke Cro Race Otočac - Opatija. 

An unhandled error has occurred. Reload 🗙