FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - fotografije - za ponedjeljak, 30. rujna

Foto: Ivana Kutni

SPLIT - Predsjednik Vlade RH Andrej Plenković sudjelovat će na svečanoj sjednici Županijske skupštine Splitsko-dalmatinske županije u povodu obilježavanja Dana Splitsko-dalmatinske županije. (11 sati).

VIŽINADA - Predsjednik Republike Zoran Milanović sudjelovat će svečanoj sjednici Općinskog vijeća Vižinade u povodu obilježavanja Dana Općine i blagdana sv. Jeronima. (18 sati). 

ZAGREB - Nacionalni centar za vanjsko vrednovanje obrazovanja (NCVVO) održat će konferenciju za medije o promjenama u državnoj maturi u školskoj godini 2024.-2025. (11 sati, NCVVO). 

ZAGREB - Na stručnom skupu "Izazovi i mogućnosti u dojenju danas" predstavit će se najnovije statistike o dojenju te brojne aktivnosti promicanja dojenja koje se provode u Hrvatskoj (9 sati, Tribina grada Zagreba). 

ZAGREB - Obrtnička komora Zagreb obilježit će 30. obljetnicu rada i postojanja,  (12 sati, Gradska vijećnica). 

ZAGREB - Hrvatsko novinarsko društvo (HND), Centar za demokraciju i pravo "Miko Tripalo" i Kuća ljudskih prava održat će skup pod nazivom "SLAPP i medijske slobode - Izvještaj o vladavini prava" (13 sati, Novinarski dom).

ZAGREB - Blok umirovljenici zajedno (BUZ) na konferenciji za medije objavit će detalje prosvjeda kojeg organiziraju pod nazivom "Protiv siromaštva" (9,30 sati, Novinarski dom).

ZAGREB - Na konferenciji za medije u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog bit će predstavljen projekt "Rezidenti Muze" namijenjen mladim glazbenicima, studentima Muzičke akademije Sveučilišta u Zagrebu.  (11 sati, KD Lisinski). 

 

 

An unhandled error has occurred. Reload 🗙