FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - fotografije - za četvrtak, 26. rujna

Foto:

ZAGREB, 26. rujna 2024. (Hina) - Najava važnijih događaja za četvrtak, 26. rujna koje ćemo popratiti fotografijama

ZAGREB - Nastavak 3. sjednice Hrvatskoga sabora (9,30 sati Sabornica, Ilica 256 b). 

ZAGREB- Zaklada Hrvatska kuća srca u suorganizaciji s Ministarstvom zdravstva, Hrvatskim kardiološkim društvom, Hrvatskim zavod za javno zdravstvo i u suradnji s Kliničkim bolničkim centrom Zagreb i Hrvatskom udrugom kardioloških medicinskih sestara održat će konferenciju za novinare na kojoj će objaviti najnovije epidemiološke podatke vezane uz kardiovaskularne bolesti u Hrvatskoj (10,30 sati). 

ZAGREB - Udruga žena oboljelih i liječenih od raka SVE za NJU održat će konferenciju za novinare povodom početka i predstavljanja osme inačice projekta „Mama, budi zdrava!“. Glavni je cilj tog projekta je motivirati mlade, često fizički zdrave žene, da dogovore preventivni pregled dojki kod liječnika opće medicine. Učenici X. gimnazije, napravit će tradicionalnu grupnu fotografiju s ružičastim balonima čija boja simbolizira borbu protiv raka dojke (13 sati). 

STOBREČ - Ministrica kulture i medija Nina Obuljen Koržinek obići će arheološko nalazište antičkog Epetija, koje će predstaviti voditeljica zaštitnih arheoloških istraživanja iz Instituta za arheologiju Marina Ugarković te konzervatori arheolozi iz Konzervatorskoj odjela u Splitu MKM-a Silva Kukoč i Ivica Pleština koji su proveli nadzor nad nalazištem (12 sati). 

ZAGREB - Otvorenje 13. izdanja festivala Organ vida, koji okuplja suvremene umjetnike koji rade u mediju fotografije i u njezinu proširenom obliku (20 sati).  

Dežurni na desku Foto redakcije:
Prije podne: Miloš Lukač
Poslije podne: Ivana Kutni
tel: +385 1 4808-770
fax: +385 1 4808-823
email: fah@hina.hr

An unhandled error has occurred. Reload 🗙