FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - fotografije - za ponedjeljak, 23. rujna

Foto:

ZAGREB, 23. rujna 2024. (Hina) - Najava važnijih događaja za ponedjeljak, 23. rujna koje ćemo popratiti fotografijama

ZAGREB - Sjednica Gospodarsko-socijalnog vijeća (GSV) održat će se u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u 10 sati. Po završetku sjednice GSV-a, u 13 sati, potpredsjednik Vlade i ministar financija Marko Primorac održat će prezentaciju o novom krugu porezne reforme. 

BJELOVAR - Potpredsjednik Vlade i ministar obrane Ivan Anušić posjetit će vojarnu "Bilogora" u Bjelovaru i sastati se s pripadnicima Hrvatske kopnene vojske (10 sati, Vojarna "Bilogora"). 

POLIČNIK/ZADAR - Potpredsjednik Vlade i ministar prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine Branko Bačić i ministar regionalnog razvoja i fondova Europske unije Šime Erlića boravit će u radnoj posjeti Općini Poličnik i Gradu Zadru, gdje će sudjelovati na Konferenciji "Demografija u fokusu: Istraživanje lokalnih i regionalnih perspektiva". Osim Bačića i Erlića, na konferenciji će sudjelovati i ministar demografije i useljeništva Ivan Šipić. Svoj posjet ministri Bačić i Erlić nastavit će u Zadru gdje će sudjelovati na početnoj konferenciji "Energetska obnova zgrade interne medicine, ginekologije i pedijatrije Opće bolnice Zadar" (12 sati). Izjave za medije moguće su nakon konferencije u 13:05 sati. (10 sati, Centar za razvoj i edukaciju, Poslovna zona Grabi, Grabi 26). 

RIJEKA - Konferencija za medije u sklopu godišnjeg dvodnevnog konzorcijskog sastanka partnera na projektu Dolina vodika "Sjeverni Jadran." (11 sati, Građevinski fakultet, Ulica Radmile Matejčić 3, Kampus Sveučilišta u Rijeci). 

ZAGREB - Međunarodna konferencija o ekonomici obrazovanja (9 sati, Hotel Dubrovnik, Gajeva ul. 1). 

An unhandled error has occurred. Reload 🗙