FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - fotografije - za ponedjeljak, 9. rujna

Foto: Tea Mauhar

PETRINJA - Predsjednik Vlade Andrej Plenković posjetit će Sisačko-moslavačku županiju. U Petrinji će sudjelovati na svečanosti otvorenja Srednje škole Petrinja nakon obnove od potresa (10 sati), potom na svečanosti otvorenja POU Hrvatski dom i zgrade Katastra i Državnog arhiva Petrinja (Ulica Matije Gupca 2, 11 sati), koji su obnovljeni nakon potresa. U 12.10 sati će obići obnovljene obiteljske zamjenske kuće u Donjoj Bačugi, u 12.50 sati kompleks zgrada odgojno-obrazovne i kulturne namjene u Sisku (Rimska 19), a posjet županiji završit će u Popovači obilaskom Osnovne škole Zorke Sever, koja provodi eksperimentalni program cjelodnevne škole (13.30 sati). Uz predsjednika Vlade bit će potpredsjednik Vlade i ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved, potpredsjednik Vlade i ministar prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine Branko Bačić, ministrica kulture i medija Nina Obuljen Koržinek te ministar znanosti, obrazovanja i mladih Radovan Fuchs.

ZAGREB - Sjednica Predsjedništva HDZ-a (GO HDZ-a Grada Zagreba, Gundulićeva 21a, 17 sati).

ZAGREB - Zamjenica gradonačelnika Grada Zagreba Danijela Dolenec i pročelnik Gradskog ureda za obrazovanje, sport i mlade Luka Juroš održat će konferenciju za medije povodom početka nove školske godine s posebnim osvrtom na unapređenje inkluzije djece s teškoćama (OŠ Kajzerica, Ulica Žarka Dolinara 9, 12 sati).

ZAGREB - Konferencija za novinare s predstavljanjem turističkih rezultata za prvih osam mjeseci te aktualnostima oko provedbe reforme upravljanja razvojem turizma. Rezultate i aktivnosti će predstaviti ministar turizma i sporta Tonči Glavina i direktor Hrvatske turističke zajednice Kristjan Staničić (10 sati, Ministarstvo turizma i sporta, Prisavlje 14).

An unhandled error has occurred. Reload 🗙