FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - fotografije - za petak, 6. rujna

Foto:

ZAGREB, 6. rujna 2024. (Hina) - Najava važnijih događaja za petak, 6. rujna koje ćemo popratiti fotografijama

ZAGREB - Predsjednik Republike Zoran Milanović sudjelovat će na otvaranju regionalne konferencije "Glas onkoloških pacijenata", koja će okupiti predstavnike 25 onkoloških udruga pacijenata iz deset zemalja, te je predviđeno njegovo prigodno obraćanje. Regionalni sastanak pacijenata održat će se 6. i 7. rujna u organizaciji udruge SVE za NJU, Europa Donna Slovenije i Udruženja pacijenata Srbije (16 sati, Hotel Westin, Kršnjavoga 1). 

ZAGREB - Sjednica Vlade RH (12 sati, NSK, Hrvatske bratske zajednice 4). 

ZAGREB - Sindikat Preporod i Nezavisni sindikat znanosti i visokog obrazovanja održat će zajedničku konferenciju za novinare na kojoj će Željko Stipić i Matija Kroflin najaviti sindikalne aktivnosti u obrazovanju i znanosti (10.30 sati, ispred zgrade Ministarstva znanosti, obrazovanja i mladih, Donje Svetice 38). 

ZAGREB - Konferencija za novinare i predstavljanje novog umjetničkog projekta "I šume pjevaju" i zvučno-prostorne instalacije vizualne umjetnice Sare Salamon koja će od 6. do 8. rujna biti postavljena u park-šumi Dubravkin put (10 sati, Dubravkin put). 

ZAGREB - Hrvatsko društvo filmskih djelatnika (HDFD) organizira konferenciju za medije na kojoj će se predstaviti hrvatski kandidat za 97. nagradu Oscar Američke akademije filmske umjetnosti i znanosti, u kategoriji Najbolji međunarodni film (11 sati, Britanski trg 12). 

ZAGREB - 74. atletski miting Memorijal Borisa Hanžekovića, Zagreb City Challenge - natjecanja u skoku u dalj u muškoj i ženskoj konkurenciji (18 sati, Trg bana Jelačića). 

PARIZ - Nastavak Paraolimpijskih igara u Parizu. 

Dežurni na desku Foto redakcije:
Prije podne: Miloš Lukač
Poslije podne: Tea Mauhar
tel: +385 1 4808-770
fax: +385 1 4808-823
email: fah@hina.hr

An unhandled error has occurred. Reload 🗙