FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - fotografije - za petak, 30. kolovoza

Foto:

ZAGREB, 30. kolovoza 2024. (Hina) - Najava važnijih događaja za petak, 30. kolovoza koje ćemo popratiti fotografijama

POŽEGA - Predsjednik Republike i vrhovni zapovjednik OS RH Zoran Milanović sudjelovat će na svečanoj prisezi 43. naraštaja ročnih vojnika na dragovoljnom vojnom osposobljavanju u Vojarni 123. brigade HV-a (10 sati).

VIROVITICA - Premijer Andrej Plenković sudjelovat će na svečanosti otvorenja obnovljenog Odjela za ginekologiju i porodništvo Opće bolnice u Virovitici (9 sati). U 10 sati sudjelovat će na svečanoj sjednici Županijske skupštine Virovitičko-podravske županije u povodu Dana županije. 

DARUVAR - U Daruvaru se obilježava Međunarodni dan nestalih osoba i Dan sjećanja na nestale osobe u Domovinskom ratu, a središnjoj svečanosti prisustvovat će premijer Andrej Plenković i ministar Tomo Medved  (11 sati). Prije toga, Medved će položiti vijenac kod spomenika braniteljima Daruvara (9 sati) i sudjelovati na misi u crkvi Presvetog Trojstva (9,30 sati), a poslije svečanosti je u daruvarskoj Gradskoj upravi predviđen susret premijera s predstavnicima udruga iz Saveza udruga obitelji zatočenih i nestalih hrvatskih branitelja. 

ZAGREB - Ministar Davor Božinović prisustvovat će primopredaji 10 termovizijskih kamera na prikolicama s pripadajućim terenskim vozilima za potrebe rada hrvatske granične policije (10.30 sati). 

ZAGREB - Zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević sa zamjenicima obići će Centralni uređaj za pročišćavanje otpadnih voda (11 sati). 

RIJEKA - U Brodogradilištu 3. maj bit će porinuta novogradnja 736, tj. ponton namijenjen za dok 11 Brodogradilišta Viktora Lenca. Ponton je dugačak 78 metara, širok 24,38 metara, visok 7,9 metara (11 sati). 

PARIZ - Nastavak natjecanja na Paraolimpijskim igrama. 

GORICA - Susret 5. kola HNL-a Gorica - Šibenik (20 sati). 

An unhandled error has occurred. Reload 🗙