FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Velpro potpisao ugovor o suradnji s Udrugom trgovaca Sjever Plus

ZAGREB, 18. lipnja 2018. (Hina) - Velpro, iz sastava Agrokora, i Udruga trgovaca Sjever Plus, koja okuplja 36 članova s ukupno 75 prodavaonica, potpisali su ugovor o poslovnoj suradnji za 2018. godinu, objavili su u ponedjeljak iz Velproa.

Udruga trgovaca Sjever Plus okuplja 36 članova s ukupno 75 prodavaonica na području Zagrebačke, Varaždinske, Međimurske, Koprivničko-križevačke i Virovitičko-podravske županije.

Ugovor su potpisali predsjednik Udruge trgovaca Sjever Plus Čedomir Momčilović i direktor sektora prodaje Velpra Marko Malić.

"Povoljni uvjeti i stabilnost u nabavi neophodni su za profitabilnost naših trgovaca, stoga nam je drago što u svakodnevnom poslovanju imamo podršku Velpra, i na razini osiguravanja roba i usluga, i na razini pravodobne i kvalitetne komunikacije", kazao je Momčilović.

Malić je istaknuo kako su udruženja malih trgovaca važni poslovni partneri Velpra i ovakvim suradnjama nastoji se dati doprinos jačanju njihove pozicije na hrvatskom tržištu. "Osim u opskrbi, nastojimo biti pouzdan partner i u dijeljenju znanja stečenih kroz godine iskustva u veleprodaji i primjeni svjetskih standarda i tehnologija u upravljanju trgovinom, a sve kako bi mali trgovci dodatno unaprijedili svoje svakodnevno poslovanje", kazao je Malić.

Kroz svojih 17 veleprodajnih centra diljem Hrvatske i širinom asortimana i usluga Velpro je u mogućnosti u potpunosti odgovoriti svim zahtjevima i potrebama tržišta tijekom cijele godine. Na više od 75.000 četvornih metara skladišnog prostora u 14 gradova kupcima je svakodnevno na raspolaganju više od 8.000 različitih artikala, što im jamči da će pronaći sve za svoje poslovanje na jednom mjestu, zaključuje se u priopćenju. 

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙