FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Stolni tenis: Zagrebački Uriho obranio naslov prvaka Hrvatske

VUKOVAR, 22. travnja 2018. (Hina) - Ekipa Uriha iz Zagreba obranila je naslov prvaka Hrvatske u stolnom tenisu za osobe s invaliditetom na državnom prvenstvu koje se od 20. do 22. travnja održavalo u vukovarskoj sportskoj dvorani Borovo Naselje. 

Organizator prvenstva bio je Hrvatski stolnoteniski savez osoba s invaliditetom, a priređivač Športski savez osoba s invaliditetom Vukovarsko-srijemske županije.

Na prvenstvu je nastupio 131 stolnotenisač i stolnotenisačica iz 17 klubova koji su se nadmetali u 12 kategorija. Novi-stari prvak je ekipa Uriha iz Zagreba sa 118  bodova. Drugo mjesto zauzela je ekipa Synergije iz Samobora s 81 bodom, dok je treće mjesto osvojila ekipa Doma iz Vinkovaca sa 41 bodom. 

"Organizacijom ovogodišnjeg prvenstva smo izuzetno zadovoljni. Grad Vukovar se pokazao kao pravi domaćin, a samo prvenstvo je otvorio gradonačelnik Ivan Penava. Na Prvenstvu je po prvi put nastupilo čak 17 klubova. Reprezentativci su standardno potvrdili svoju kvalitetu. Među mladim snagama, koji su najavili svoje mogućnosti, svakako treba istaknuti Karla Bilanovića, člana Synergije iz Samobora, koji je u kategoriji 7 zauzeo drugo mjesto. Reprezentativce u svibnju očekuju dva izuzetno jaka međunarodna natjecanja. Već od 3. do 7. svibnja na Otvorenom prvenstvu Slovačke u Bratislavi te od 9. do 12. svibnja najjače međunarodno natjecanje Otvoreno prvenstvo Slovenije u Laškom", izjavio je Dragan Rakić, predsjednik Hrvatskog stolnoteniskog saveza osoba s invaliditetom.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙