FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Obavijest korisnicima: Poseban Hinin servis za ZOI 2018.

ZAGREB, 1. veljače 2018. (Hina) - Obavještavamo da je Hina u četvrtak, 1. veljače, na svojoj internetskoj stranici (www.hina.hr) pokrenula poseban servis pod nazivom ZOI 2018. koji će s vijestima i fotografijama pratiti sve važnije događaje na XXIII. Zimskim olimpijskim igrama od 9. do 25. veljače u južnokorejskom Pjongčangu.

 Servis ZOI 2018. pokrenut je devet dana prije svečanog otvaranja Igara i dan uoči odluke Vijeća Hrvatskog olimpijskog odbora koji bi u petak, 2. veljače, na sjednici u Osijeku trebao odrediti broj sportaša koji će nastupiti u Pjongčangu te priopćiti tko će od sportaša ponijeti hrvatsku zastavu na ceremoniji otvaranja Igara.

 U povijesnom dijelu donosimo prikaz nastupa hrvatskih olimpijaca na ZOI od Albertvillea 1992. do Sočija 2014. kao i sve važnije informacije iz povijesti ZOI, od prvih zimskih olimpijskih igra  1924. u francuskom Chamonixu do Sočija.

 U aktualnom dijelu Hinina sportska redakcija svakodnevno će najavljivati i izvještavati o nastupima hrvatskih sportaša dok ćemo za praćenja nastupa ostalih reprezentacija koristiti informacije vodećih svjetskih novinskih agencija, kao i južnokorejske novinske agencije Yonhap.

 Svi sadržaji servisa ZOI 2018. mogu se besplatno koristiti, a do njih se može doći klikom na banner ZOI PyeongChang 2018 ili na oznaku ZOI 2018 među servisima na vrhu naslovnice.

Uredništvo Hine

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙