FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Tijekom Europskog prvenstva u rukometu promicanje zdravih stilova života i kulture navijanja

ZAGREB, 13. siječnja 2018. (Hina) - Tijekom održavanja Europskog prvenstva u rukometu 2018. u Hrvatskoj, od 12. do 28. siječnja u Zagrebu, Splitu, Varaždinu i Poreču, Ministarstvo unutarnjih poslova u suradnji sa Središnjim državnim uredom za šport pripremilo je niz događanja za promicanje zdravih stilova života u duhu sporta, te pozitivne kulture navijanja koja isključuje svaki oblik diskriminacije i poziva na 'fair play' igru i korektno navijanje, izvijestila je zagrebačka policija.

 

 U „fan zoni“ na zagrebačkom Trgu bana Jelačića pripremljen je kutak za navijače, objavila je u subotu Policijska uprava zagrebačka na svojim internetskim stranicama.

 U njemu će se, uz ostalo, održavati sljedeće aktivnosti - promocija zdravih stilova života i uključivanje u sportske aktivnosti „Be active“, susret s navijačima  „Budi pravi navijač!!! Navijaj/Toleriraj/Ne diskriminiraj“, susret sa sportašima, blic tribine i intervjui  „Stani pred kameru i snimi svoju poruku: Ja sam za „fair play“, budi i ti!“,  blic kviz „Provjeri svoje znanje o sportu i sigurnosti“, kutak za djecu, isprobaj T-wall i Agility Board „Koliko alkohol škodi“. Postavljen je i info punkt  „Policajac prijatelj pomagač“-

 Cilj preventivnih aktivnosti policije je promicati kulturu nenasilja među navijačima te poticati kulturu dijaloga, tolerancije i nediskriminacije, ističu iz zagrebačke PU.

 Kontakt-policajci i policijski službenici za prevenciju bit će uključeni u različite preventivne aktivnosti te će na svojim punktovima putem raznih tehničkih naprava održavati radionice i uz razne promidžbene materijale i razgovor s navijačima poticati na nenasilje prilikom sportskog navijanja.

 Također, fan zona bit će i u Areni Zagreb za vrijeme održavanja utakmica Europskog prvenstva u rukometu 2018., navode iz PU zagrebačke.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙