FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Dubrovnik: Kandidat HNS Valentin Dujmović potpisao "koalicijski sporazum s građanima"

DUBROVNIK, 27. svibnja 2017. (Hina) - Kandidat koalicije HNS-HSLS za gradonačelnika Dubrovnika Valentin Dujmović potpisao je u subotu na tržnici u Gružu sporazum s "najmoćnijim i najsnažnijim koalicijskim partnerom", građanima Dubrovnika.

Ovaj 'sporazum' je reakcija na jučerašnje koaliranje stranaka HDZ, DUSTRA i DDS koji su na taj način formirali većinu u Gradskom vijeću.

"Jučer je Mato Franković potpisao koalicijski sporazum s Perom Vićanom i Dustrom, ja sam odlučio danas potpisati koalicijski sporazum s najmoćnijim, najsnažnijim koalicijskim partnerom, a to su Dubrovkinje i Dubrovčani, ljudi grada Dubrovnika. Obići ću svaki kvart, svaki dio grada, svaku ulicu i potpisivati koalicijski sporazum s njima, s ljudima. Oni su mi bitni i jedino koalicija s njima može donijeti dobrog, kvalitetnog gradonačelnika i dobro gradu Dubrovniku", rekao je Dujmović, inače protukandidat HDZ-ovom Matu Frankoviću u drugom krugu izbora za gradonačelnika.

"U ovih tjedan dana bit ćemo na štandovima kao što smo bili u početku, potpisivat ćemo koalicijski sporazum s našim sugrađanima, iznosit ćemo ponovo sve naše programe i sve ono što smo obećavali na početku. Naš koalicijski sporazum ima samo jedan članak u kojem jamčim sugrađanima da ću program kojeg sam iznosio u kampanji i izvršiti", rekao je Dujmović.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙