FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kurečić: Smanjit ću komunalna davanja u Virovitici

VIROVITICA, 19. svibnja 2017. (Hina) - Kandidat koalicije SDP-HSS-HNS-HSU na za gradonačelnika Virovitice, Dražen Kurečić, na središnjem predizbornom skupu održanom u četvrtak navečer u dvorani Kazališta Virovitica poručio je kako će prvi potez nove vlasti, budu li im građani dali povjerenje, biti smanjenje svih komunalnih davanja i ostalih nameta.

"HDZ nas je opteretio novim nametima, život je sve skuplji, a cijene usluga gradskih tvrtki su ogromne. Većina ljudi plaća režije i hranu, jedva im išta ostaje za normalan život, Virovitica je danas grad bez budućnosti, grad koji umire. U zadnjih desetak godina nestalo je 2.500 radnih mjesta, otišlo je više od 3.000 naših sugrađana. Nestala su djeca u školama, nestao je osmjeh na ulicama grada“, rekao je Kurečić.

Naglasio je kako će biti gradonačelnik građana, a ne nečijeg kapitala i stranačkih središnjica te da mu je prioritet zapošljavanje, ali ne na način kako se to do sada radilo. "U proteklih devet godina vladavine HDZ-a gotovo da se ništa nije promijenilo - stranka na vlasti već godinama uhljebljuje svoje članove i podobne poslušnike. To se više i ne skriva. Pitanje je dana kada će u uvjetima natječaja javno pisati da je uvjet 'članstvo u Mladeži HDZ-a'. Čak je i HDZ tu u problemu. Ne stvaraju nova radna mjesta, pa imaju daleko više članova nego radnih mjesta“, rekao je.

Kurečić je zaposlen u Hrvatskim vodama na mjestu višeg koordinatora za navodnjavanje. Od 2012. do 2016. godine obnašao je dužnost pomoćnika ministra poljoprivrede i bio zadužen za rad uprave vodnoga gospodarstva.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙