FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Most u Šibeniku predstavio kandidate za Županijsku skupštinu

ŠIBENIK, 11. svibnja 2017. (Hina) -  Ivica Ledenko, kandidat Mosta za šibensko-kninskog župana, predstavio je u četvrtak u Šibeniku kandidate za Županijsku skupštinu, izjavivši kako Most nezavisnih lista 'nije hir nekolicine, nego organizacija koja na lokalne izbore izlazi u suradnji s drugim nezavisnim listama da bi županiji donijela promjene'.

  "S nama je Nezavisna lista (NL) Mate Skračića iz Murtera, NL Ante Magazina iz Tisnoga, Most Pirovac i Most Vodice s nezavisnim kandidatkinjama Orijanom Šprljan  i Grozdanom Juričev Šprljan, Ivo Glavaš kao kandidat za gradonačelnika i nositelj liste za Grad Šibenik, Frane Formenti za Skradin, Loza koja na izbore izlazi u Drnišu, Unešiću, Promini i Ružiću te naša lista u Kninu s nositeljicom Marijom Ćurić", kazao je Ledenko.

 Nakon deset godina kontinuiteta župana Gorana Pauka vrijeme za novi početak, dodao je Mostov kandidat za župana, ustvrdivši da nastavak aktualnih politika neće donijeti dobro županiji koju treba braniti projektima i dovođenjem investitora.

  "Potencijal županije nije iskorišten i postavlja se pitanje zašto gubimo mlade ljude. Možda je dobro Pauku i njegovima koji se uhljebljuju stranačkim iskaznicama, a za ostatak županije ne mare", kaže Ledenko.

  Most teži održivom razvoju i živom selu, navodnjavanju Petrovog polja, spajanju turizma i poljoprivrede, izvozu te brendiranju Krke kojanije dovoljno stavljena u funkciju, dodao je.

  Mostovcima je cilj uvođenje nulte stope tolerancije na korupciju, koja je, ističe Ledenko, iz županije odbila investitore i zatvorila radna mjesta, rekao je Ledenko.

 Anita Grubišić, dekanica Veleučilišta u Šibeniku i kandidatkinja Mosta za dožupanicu, najavila je da će energiju usmjeriti na poboljšanje uvjeta života na selu i otocima, što je moguće ostvariti kroz održivi razvoj turizma, poljoprivrede i ribarstva.

 

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙