FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

OTS: WeAreDevelopers – U Beču započela jedna od najvećih europskih IT-konferencija / BUG i Rimac automobili na velikoj bečkoj IT-konferenciji

Beč (HinaOTS) - Bečka konferencija „We are developers“ koja je kako i samo ime kaže namijenjena programerima i IT stručnjacima u protekle je dvije godine doživjela nevjerojatan zamah.

Ovogodišnje izdanje konferencije koja je u premijernoj godini zabilježila svega 200 sudionika, u 2017. godini očekuje oko 3.000, a održava se u Beču danas i sutra, 11. i 12. svibnja 2017. godine, u prenamijenjenom industrijskom pogonu „Marx Halle“. 

Misija konferencije omogućiti je programerima iz cijelog svijeta da se povežu i razmijene svoja znanja i iskustva. Ovog puta cilj je i privlačenje velikih međunarodnih brendova na IT tržištu, a težište programa bit će razvoj internetski i mobilnih aplikacija i softvera. Aktualne teme kao što su virtualna realnost, internet stvari, robotika i umjetna inteligencija također će se naći u središtu interesa.

Kao i prethodnih godina konferencija će i 2017. okupiti mnogobrojne programere od kojih će se neki po prvi puta naći u jednom međunarodnom okruženju ove vrste. 
Izložbeni prostor obuhvaća 7.000 kvadratnih metara, a pored klasičnih predavanja bit će organizirani i okrugli stolovi, radionice, natjecanja u kodiranju te networking događanja. 

Među govornicima konferenciji nalazi se i Sacha Vrazic, direktor Odjela za istraživanje i razvoj autonomnih vozila iz tvrtke Rimac automobili, dok će je medijski poprati i specijalizirani časopisi iz Hrvatske među kojima se nalazi i najpopularniji hrvatski računalni mjesečnik BUG.

Neki od najzanimljivijih govornika konferenciji su i Joel Spolsky (CEO Stack Overflow / Co-founder, Trello), Hakon Wium Lie (Inventor of CSS / CTO, Opera), Julien Decot (Director Platform Partnership EMEA, Facebook), Peter Sunde (Co-founder, The Pirate Bay), Felix Krause (Software Architect, Google) te mnogi drugi.

Kontakt:
Miramarska cesta 24/9. kat
10000 Zagreb
T  +385 1 646 26 20
E  cosic@eurocommpr.hr
W  www.eurocommpr.hr
- end - -

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙