FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Pula: Naprijed Hrvatska podržava koaliciju IDS-HNS-ISU-HSLS-Zeleni

PULA, 2. svibnja 2017. (Hina) - Naprijed Hrvatska - Progresivni savez i IDS potpisali su u utorak u Puli Sporazum o podršci na lokalnim izborima čime je iskazana potpora kandidatu za istarskog župana Valteru Flegu i listi koalicije IDS-HNS-ISU-HSLS-Zeleni za Skupštinu Istarske županije na idućim lokalnim izborima, priopćeno je iz IDS-a.

Potpisivanju su prisustvovali kandidat za istarskog župana i potpredsjednik IDS-a Valter Flego i predsjednik Županijske organizacije NH-PS-a Dino Kozlevac.

Zahvalivši na potpori, Flego je ocijenio da će „IDS i NH-PS ovim sporazumom učvrstiti povjerenje građana u učinkovitost i vjerodostojnost institucija lokalne i regionalne samouprave te stvoriti pretpostavke za bolju i uspješniju suradnju između dviju stranaka".

 "Od samog početka mog mandata postavili smo si jasne ciljeve i zadatke, puno smo radili i nakon četiri godine, sa zadovoljstvom mogu reći da su rezultati svima vidljivi. Politika je mjerljiv posao, a mi smo pokazali da unatoč brojnim ekonomskim neizvjesnostima u državi i okruženju znamo kako razvijati našu regiju", rekao je, među ostalim Flego.

Istaknuo je kako ga veseli što je Istra danas gospodarski najrazvijenija regija u Hrvatskoj, a BDP po glavi stanovnika u Istri je za 23 posto viši od hrvatskog prosjeka.

"Naša se koalicija konstantno širi, a već sada imamo širu podršku stranaka nego u prošlom mandatu. Današnja podrška našoj koaliciji od strane Naprijed Hrvatska predstavlja mi veliku čast i motivaciju za nastavak istim tempom", rekao je Flego. 

 Predsjednik Županijske organizacije NH-PS-a Dino Kozlevac istaknuo je da je današnji sporazum zaključen na temelju zajedničkih opredjeljenja, načela, ciljeva i programa tih dviju stranaka.  

 "S IDS-om dijelimo jednake vrijednosti, borimo se za iste ciljeve i želimo uspješniju i jaču Istru. Ova je koalicija garancija da će se Istra nastaviti razvijati, kao što predstavlja sigurnost da će se istarske vrijednosti i dalje štititi", poručio je Kozlevac.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙