FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Dani hrvatske male brodogradnje od 27. do 30. travnja u Splitu

SPLIT, 20. travnja 2017. (Hina) - Dani hrvatske male brodogradnje održat će se devetu godinu zaredom, i to od 27. do 30 travnja u marini splitskog hotela Le Meridien Lav, uz sudjelovanje 28 brodograditelja iz Hrvatske, koji će promovirati oko 40-ak raznovrsnih plovila, najavio je u četvrtak Branimir Matijaca, jedan od osnivača ove manifestacije.

U sklopu Dani hrvatske male brodogradnje, treću godinu za redom, održat će se i Sajam turističkih atrakcija.

"Tom manifestacijom želimo promovirati brodove kao hrvatski turistički proizvod, a Sajmom turističkih atrakcija manifestaciji smo dali novu dimenziju, kojoj je svrha definirati Hrvatsku kao raznovrsnu turističku destinaciju i produžiti turističku sezonu," rekao je Matijaca na konferenciji za novinare.

Član organizacijskog odbora manifestacije Tomi Božiković je istaknuo kako će na Danima biti promovirano električno pokretanje jedrilice.

"Obratili smo pažnju na adrenalinske i vodene sportove, plažne sadržaje, komunalnu opremu, eco-elektro vozila, vanjske teretane, dječja igrališta te sve za kajaking, trekking, biciklizam, kite-surfing te ostale aktivnosti na moru i u prirodi,", rekao je Božiković. Po njegovim riječima, tom se manifestacijom daje doprinos bogatijoj turističkoj ponudi Hrvatske, koja ne ovisi samo o suncu i moru.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙