FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Križevci: projekt "Inkubator za nezavisnu kulturu i mlade" prijavljen za sredstva EU

KRIŽEVCI, 20. travnja 2017. (Hina) - U Križevcima je u četvrtak potpisan Ugovor o partnerstvu u projektu "Inkubator za nezavisnu kulturu i mlade", čiji je cilj jačanje resursa produkcije nezavisne kulture i koji je prijavljen za sredstva Europskog socijalnog fonda u vrijednosti 910 tisuća kuna.

Nositelj projekta je vrlo aktivna Udruga K.V.A.R.K. (Kreativni veznik alternativnog razvoja kulture), a partneri su Grad Križevci, Centar za socijalnu skrb, Udruga Glas mladih i Udruga Vrtuljak. Ugovor o partnerstvu potpisali su izvršni direktor Kvarka Saša Lončarić, gradonačelnik Branko Hrg, v.d.  ravnateljica Centra za socijalnu skrb Kristina Frtalić, te predsjednici Glasa mladih i Vrtuljka Željko Jurković i Tara Medaković.

Lončarić je rekao da je cilj u 18 mjeseci osposobiti 15 kulturnih djelatnika i povećati kvalitetu života mladih na lokalnoj razini. Naglašena je i snažna potpora grada u radu civilnih udruga. Grad im, rečeno je, osigurava prostor, uskoro se otvara Galerija K 2 i teatar Individua.

Gradonačelnik Branko Hrg pohvalio je napore udruga mladih koje, kako je rekao, uspijevaju iznaći sredstva posredstvom raznih projekata i promoviraju Križevce.

 

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙