FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

OTS: Belje d.d. - Očitovanje na upit Zagrebačke burze

Darda (HinaOTS) - BELJE d.d., Darda, Svetog Ivana Krstitelja 1a OIB: 92404445155, daje sljedeću obavijest:

BELJE dioničko društvo za privređivanje u poljodjelstvu, prerađivačkoj industriji i prometu roba, Darda, Svetog Ivana Krstitelja 1a OIB: 92404445155, obavještava nadležne institucije, dioničare i javnost da je dana 12. travnja 2017. godine zaprimilo upit Zagrebačke burze o eventualnom postojanju cjenovno osjetljivih informacija s obzirom da je došlo do pada cijena dionica oznake BLJE-R-A što je uzrokovalo pokretanje Dražbe uravnoteženja (Volatility-Auction) i Izdavatelj  izjavljuje da nam nisu poznate neke nove okolnosti ili činjenice a koje utječu ili bi mogle utjecati na cijenu financijskih instrumenata uvrštenog na uređeno tržište, a ne proizlaze iz informacija koje su ranije dostavljene Burzi.

Navedeni pad cijene dionice vjerojatno je posljedica medijskih članaka koji se odnose na Agrokor d.d., odnosno većinskih dioničara Izdavatelja.

Ova obavijest je objavljena i dostupna na internetskim stranicama Zagrebačke burze, te internetskim stranicama Društva www.belje.hr  i dostavljeni Službenom registru propisanih informacija Hrvatske agencije za nadzor financijskih usluga – HANFA.

Davor Bošnjaković
Direktor

Napomena o izvoru:
Belje d.d.
Industrijska zona 1
Mece, 31326 Darda
Tel.:031/ 790 100
Faks: 031/ 790 195
E-pošta: uprava@belje.hr
web: www.belje.hr
- end - -

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙