FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

OTS: Vupik d.d. - Obavijest o otvaranju postupka izvanredne uprave

Vukovar (HinaOTS) - VUPIK d.d. Vukovar, Sajmište 113/c, 32000 Vukovar, MB: 3007324, OIB: 06849543412, daje sljedeću obavijest:

Društvo Vupik d.d., Sajmište 113c, Vukovar, upisano u sudski registar Trgovačkog suda u Osijeku pod matičnim brojem subjekta (MBS): 030041432, osobni indentifikacijski broj (OIB): 06849543412 (dalje u tekstu: Društvo), sukladno pozitivnim propisima obavještava nadležne institucije, dioničare i javnost da je dana 10.04.2017. god., Trgovački sud u Zagrebu temeljem prijedloga Agrokor d.d. (u daljnjem tekstu: Dužnik) za pokretanjem postupka izvanredne uprave nad Dužnikom i nad svim njegovim ovisnim i povezanim društvima, Rješenjem br. 47 St-1138/17, otvorio postupak izvanredne uprave.

Za izvanrednog povjerenika imenovan je g. Ante Ramljak iz Zagreba.

Nadalje, Rješenjem suda pozivaju se vjerovnici da izvanrednom povjereniku prijave svoje tražbine u skladu s pravilima Stečajnog zakona o prijavi tražbina (čl. 257 SZ) u roku od 60 dana od dana objave ovog rješenja, na adresu AGROKOR d.d., Zagreb, Trg Dražena Petrovića 3, s naznakom "prijava - za izvanrednog povjerenika".

Pozivaju se razlučni i izlučni vjerovnici da izvanrednog povjerenika obavijeste o svojim pravima, u skladu s odredbama čl. 258 Stečajnog zakona, u roku od 60 dana od dana objave ovog rješenja, na adresu AGROKOR d.d., Zagreb, Trg Dražena Petrovića 3, s naznakom "obavijest- za izvanrednog povjerenika".

Pozivaju se dužnikovi dužnici da svoje obveze bez odgode ispunjavaju dužniku.

Radi upisa činjenice otvaranja postupka izvanredne uprave kod dužnika i povezanih i ovisnih društava dužnika, te radi upisa izvanrednog povjerenika, rješenje će se dostaviti sudskom registru Trgovačkog suda u Zagrebu i sudskim registrima svih trgovačkih sudova u Republici Hrvatskoj prema sjedištu svih dužnikovih povezanih i ovisnih društava.

Rješenjem se nalaže izvršiti upis otvaranja postupka izvanredne uprave i upis izvanrednog povjerenika u sve javne knjige, upisnike, očevidnike i registre u kojima je dužnik upisan kao nositelj nekog prava i u registre, javne knjige, upisnike i očevidnike u kojima su upisana povezana imovinska i druga prava.

Smatrat će se da su sve treće osobe upoznate s otvaranjem postupka izvanredne uprave i svim posljedicama otvaranja takvog postupka, od dana objave rješenja, bez obzira o danu provedbe odgovarajućih upisa u registre, javne knjige, upisnike i očevidnike za dužnika i povezanih i ovisnih društava.

VUPIK d.d.

Goran Miličević,
Direktor

Napomena izvoru:
Vupik d.d.
Sajmište 113/c
32000 Vukovar
Informacije za dioničare:
Tel/fax: 032 456 610
e-mail: info@vupik.hr
web: www.vupik.hr
- end - -

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙