FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

OTS: Uljanik Plovidba d.d. - Obavijest direktora

Pula (HinaOTS) - ULJANIK PLOVIDBA Pomorski promet, dioničko društvo, iz Pule, Carrarina 6, OIB 49693360447, izdaje slijedeće priopćenje:

Dana 03. travnja 2017. godine potpisan je osnivački akt te je podnesena prijava za upis društva ULJANIK PLOVIDBA LNG društvo s ograničenom odgovornošću za pomorski prijevoz i skladištenje u sudski registar Trgovačkog suda u Pazinu. Prijava je podnesena od strane osnivača predmetnog društva, ULJANIK POVIDBE d.d. i ETCA CASPIAN LIMITED sa sjedištem u Larnaki, Cipar, koji u temeljnom kapitalu novoga društva sudjeluju svaki s udjelom u visini od 50%.  
 
Ulaganjem u društvo čija je osnovna djelatnost pomorski prijevoz i skladištenje ukapljenog prirodnog plina, ULJANIK PLOVIDBA d.d., koja već 30 godina uspješno obavlja poslove pomorskog prijevoza na svjetskom tržištu vlastitim brodovima i to MR tankerima i Supramax Bulk carrierima, kao i poslove upravljanja brodovima u segmentima višenamjenskih teretnih brodova, brodova za prijevoz rasutih tereta, putničkih brodova, te brodova za prijevoz nafte, naftnih produkata i kemikalija, željela je diverzificirati dosadašnje djelatnosti te napraviti iskorak na tržište prijevoza i upravljanja LNG i LPG brodovima.  
 
 Stečeno znanje, iskustvo te do sada ostvareni kontakti dobra su osnova za širenje djelatnosti i ulazak na novo tržište koje prepoznajemo kao atraktivno i vrlo interesantno, a što bi ULJANIK PLOVIDBI d.d. otvorilo vrata za nove poslove kroz participiranje u LNG i LPG projektima na međunarodnoj razini, prvenstveno na području Azije gdje se odvijaju i gdje su planirani veliki infrastrukturni projekti plinskog businessa.  

ULJANIK PLOVIDBA d.d.
Dragutin Pavletić, direktor

Napomena o izvoru:
ULJANIK PLOVIDBA d.d.
Carrarina 6, 52100 Pula
Informacije dioničarima:
Tel: +385 52 211544
Fax: +385 52 211339
e-mail: orieta.grubic@uljanikplovidba.com
web: www.uljanikplovidba.com
- end - -

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙