FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

OTS: Badel 1862 d.d. - Obavijest o održanom sastanku s vjerovnicima

Zagreb (HinaOTS) - Badel 1862 d.d., Vlaška 116, Zagreb, OIB: 36749512860, daje sljedeću obavijest:

Obavještavamo investicijsku javnost da je danas u prostorijama društva Badel 1862 d.d., u skladu s odredbama Zakona o financijskom poslovanju i predstečajnoj nagodbi, održan sastanak s potencijalnim strateškom investitorom društvom Meteor d.o.o. iz Đakova te najvećim vjerovnicima Društva koji predstavljaju 94,09% potraživanja u postupku, u cilju postizanja dogovora oko mjera financijskog i operativnog restrukturiranja, kao sastavnih dijelova Plana financijskog i operativnog restrukturiranja.

Na sastanku su prezentirani elementi ponude Meteor grupe koja predstavljaju polazište za izradu plana financijskog i operativnog restrukturiranja Društva o čijem prihvaćanju će odlučivati vjerovnici u okviru postupka predstečajne nagodbe, a koji će u okviru zakonskih rokova biti objavljeni.

Pregovori s vjerovnicima oko usuglašavanja elemenata plana restrukturiranja, a radi uspješnog okončanja postupka predstečajne nagodbe i postizanja kapitalne adekvatnost, kao bitnih uvjeta za osiguranje dugoročne opstojnost Društva, će se intenzivno nastaviti i u narednom razdoblju, o čemu ćemo redovno obavještavati investicijsku javnosti.

BADEL 1862 d.d.

Napomena o izvoru:
Badel 1862 d.d.
Vlaška 116, 10000 ZAGREB
tel: 01/4609-424
e-mail: vlatka.zrinski@badel1862.hr
web: www.badel1862.hr
- end - -

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙