FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

OTS: Valamar Riviera d.d. - Odluke sa sjednice Nadzornog odbora održane 27.10.2016.

Poreč (HinaOTS) - Valamar Riviera d.d. sa sjedištem u Poreču, Stancija Kaligari 1, OIB 36201212847 (dalje u tekstu: Društvo), daje sljedeću obavijest:

sukladno članku 121. Pravila Zagrebačke burze d.d. te sukladno članku 459. Zakona o tržištu kapitala i članka 2. Pravilnika o objavi povlaštenih informacija koje se neposredno odnose na izdavatelja te o određivanju opravdanih interesa izdavatelja u svrhu neobjavljivanja, Društvo objavljuje da je dana 27. listopada 2016. godine održana sjednica Nadzornog odbora na kojoj:

    - su razmatrana konsolidirana i nekonsolidirana financijska izvješća Društva za period od 1. siječnja do 30. rujna 2016. godine koja uključuju treće tromjesječje 2016. godine i koja će sukladno odredbama relevantnih propisa biti javno objavljana u propisanom roku.
    - je odobreno sklapanje ugovora za financiranje investicijskog ciklusa 2016/2017. godine sa Hrvatskom bankom za obnovu i razvitak u iznosu od 43,63 milijuna EUR-a u kunskoj protuvrijednosti s krajnjim rokom dospijeća krajem 2034. godine. Navedenim sredstvima realizirat će se planirana ulaganja u podizanje kvalitete smještaja i usluga u Valamar Girandella Resort 4* u Rapcu te ulaganja u kampove Ježevac, Krk i Škrila na otoku Krku te zgradu za smještaj sezonskih zaposlenika. Ujedno je odobreno i sklapanje ugovora s Raiffeisenbank Austria d.d. Zagreb u iznosu od 38 milijuna EUR-a s krajnjim rokom dospijeća u 2025. godini, a sredstvima će se zaokružiti ulaganja u podizanje kvalitete smještajnih jedinica i kreiranje novih sadržaja i proizvoda u Familly Life Bellevue Resort 4* u Rapcu, kampu Lanterna u Poreču i kampu Marina u Rapcu.
    - je dana suglasnost na sadržaj, utvrđenja i sklapanje Ugovora o vođenju poduzeća društva Imperial d.d. (hotel menadžment ugovor). Bitan sadržaj ovog Ugovora biti će dostupan i objavljen u pozivu za sazivanje glavne skupštine društva IMPERIAL d.d. Rab sukladno relevantnim propisima.

Uprava Valamar Riviera d.d.

Napomena o izvoru:
Valamar Riviera d.d. za turizam
Stancija Kaligari 1, 52440 Poreč
tel: 052/408-002
fax.: 052/451-608
e-mail: info-dionicari@riviera.hr
web: www.valamar.com
- end - -

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙