FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

OTS Ericsson Nikola Tesla d.d. - Ugovoreno proširenje 3G mreže HT Mostara

Zagreb (HinaOTS) - Ericsson Nikola Tesla i HT Mostar ugovorili su proširenje 3G radijske pristupne mreže ovog bosansko-hercegovačkog operatora. Posao je vrijedan više od 11 milijuna kuna. Radovi počinju odmah, a završetak projekta je planiran u narednih 10 mjeseci.

Vilim Primorac, predsjednik Uprave i direktor HT Mostara ovom je prigodom izjavio: „Drago mi je da nastavljamo našu dobru dugogodišnju suradnju. Naši korisnici dobit će nove mogućnosti temeljene na renomiranim Ericssonovim rješenjima i kompetencijama stručnjaka Ericssona Nikole Tesle.“

Mr.sc. Gordana Kovačević, predsjednica Ericssona Nikole Tesle, komentirala je novi ugovor: „Vrlo sam zadovoljna da smo, kao jedini isporučitelj opreme za radijsku mrežu našeg dugogodišnjeg partnera, ugovorili daljnje proširenje koje će omogućiti bolje pokrivanje i veći kapacitet mreže , kao i veće brzine krajnjim korisnicima HT Mostara.“

Kompanijske komunikacije Ericssona Nikole Tesle

Ericsson je pokretačka snaga umreženog društva – svjetski lider u komunikacijskim tehnologijama i uslugama. Njegovi dugogodišnji odnosi s najznačajnijim svjetskim telekomunikacijskim operatorima omogućuju ljudima, poslovnom sektoru i društvu ispunjavanje njihovih potencijala i osnaživanje održive budućnosti.

Ericssonove usluge, softver i infrastruktura – posebice u području mobilnosti, širokopojasnog pristupa i oblaka – telekomunikacijskoj industriji i drugim sektorima omogućuju bolje poslovanje, veću učinkovitost, bolje doživljaje korisnika te ostvarivanje novih prilika. Uz oko 115.000 zaposlenika i kupce u 180 zemalja, Ericsson spaja globalnu prisutnost s vodstvom u tehnologiji i uslugama. Ericsson pruža podršku za mreže s više od 2,5 milijardi pretplatnika, a 40 posto svjetskog mobilnog prometa odvija se putem Ericssonovih mreža. Ericssonove investicije u razvoj i istraživanje osiguravaju da su njegova rješenja i kupci uvijek korak ispred. Ericsson je utemeljen 1876. godine i ima sjedište u Stockholmu, Švedska. Prihod od prodaje u 2015. godini iznosio je 29,4 milijardi US dolara. Ericsson je uvršten u kotacije na burzi NASDAQ OMX u Stockholmu te u sustavu NASDAQ New York.

Ericsson Nikola Tesla je dioničko društvo povezano s korporacijom Ericsson koja predvodi i podržava suvremene načine komuniciranja. Aktivnosti kompanije obuhvaćaju prodaju i marketing, istraživanje i razvoj, dizajn cjelovitih komunikacijskih rješenja, usluge u području višeuslužnih i mobilnih mreža najnovijih generacija, uključujući mobilni Internet te sistemsku integraciju složenih sustava u svim segmentima poslovanja. Kompanija osigurava inovativna ICT rješenja koja unaprjeđuju život ljudi i stvaraju novu vrijednost. Dionicama Ericssona Nikole Tesle trguje se na Redovitom tržištu Zagrebačke burze pod burzovnim simbolom ERNT-R-A.

Povezano
www.ericsson.hr
www.ericsson.com
www.ericsson.com/news
www.twitter.com/ericssonpress
www.facebook.com/ericsson
www.youtube.com/ericsson

KONTAKT:
Snježana Bahtijari
Direktorica Kompanijskih komunikacija
Ericsson Nikola Tesla
Tel.: + 385 1 365 4556
E-mail: snjezana.bahtijari@ericsson.com
- end - -

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙