FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

OTS: Tehnika d.d. - Promjena Uprave Društva

agreb (HinaOTS) - TEHNIKA d.d. Zagreb, Ulica grada Vukovara 274, OIB: 73037001250, objavljuje:

TEHNIKA d.d. obavještava da je dana 30.08.2016.g. Nadorni odbor društva donio odluku kojom s s danom 31.08.2016.g. jedini član Uprave - Glavni direktor Društva mr. Filip Filipec d.i.g. razrješuje radi odlaska u starosnu mirovinu, dok je za novog jedinog člana Uprave – Glavnog direktora s početkom petogodišnjeg mandata  dana 01.09.2016.g. imenovan Zlatko Sirovec, univ.spec.ing.aediff, dosadašnji Pomoćnik Glavnog direktora.

Mr. Filip Filipec  vodio je  TEHNIKU d.d. preko 26 godina, te kroz to razdoblje uspješno proveo TEHNIKU d.d. kroz proces transformacije od sustava organiziranog kao poduzeće do dioničkog društva nastalog postupkom pretvorbe i privatizacije, pri čemu je pretvorba TEHNIKA d.d. jedan od najboljih primjera radničkog dioničarstva u RH, te su dionice TEHNIKE d.d. uvrštene na burzu, gdje i danas kotiraju.

Uz vođenje mr. Filipeca TEHNIKA d.d. je uspješno prebrodila sve ekonomske i političke poteškoće koje su opterećivale poslovanje gospodarskih subjekata u RH, pa i ovu posljednju krizu započetu 2008.g. koja je ponajviše pogodila građevinski sektor.

Pri svemu tome TEHNIKA d.d. održala je poziciju jednog od vodećih lidera na građevinskom tržištu.

Mr. Filip Filipec će svojim bogatim radnim i stručnim iskustvom, a u svojstvu prokuriste Društva, i nadalje doprinositi uspješnom radu i poslovanju  TEHNIKA d.d.  

Imenovanjem g. Zlatka Sirovca za jedinog člana Uprave – Glavnog direktora nastavlja se dosadašnji način izbora vodećih osoba u TEHNIKA d.d. tako da se imenuju osobe koje su svoje stručno i profesionalno unapređenje osiguravale višegodišnjim radom u TEHNIKA d.d.

G. Zlatko Sirovec zaposlen je u TEHNIKA d.d. od 19.07.1995.g. te je svoja znanja i iskustva stjecao radom na zahtjevnim projektima, obavljajući  najodgovornije poslove. 

Od dana 02.01.2008.g. pa do 30.09.2014.g. Zlatko Sirovec obavljao je poslove Direktora RJ Građenje, uspješno koordinirajući i nadzirući rad vrlo složenih projekata.

Dana 01.10.2014.g. imenovan je za Direktora Proizvodno - tehničkog Sektora, koje je poslove obavljao vrlo stručno i odgovorno, da bi dana 01.10.2015.g. bio imenovan Pomoćnikom Glavnog direktora.

Imenovanjem g. Zlatka Sirovca osigurava se kontinuitet u vođenju Društva, obzirom je u svojstvu Pomoćnika Glavnog direktora bio neposredno uključen u sve poslove i odluke koje je donosio Glavni direktor, te je bio neposredno uključen u sve poslovne razgovore i kontakte, kako sa sadašnjim, tako i potencijalnim budućim poslovnim partnerima.

Dugogodišnji uspješan rad g. Sirovca u  TEHNIKA d.d. ukazuje da se radi o stručnoj osobi koja će, osim što ispunjava formalne uvjete iz čl. 32.1. Statuta TEHNIKA d.d., prema svojim organizacijskim i ljudskim kvalitetama i kompetencijama svakako uspješno voditi TEHNIKA d.d.

TEHNIKA d.d.

NAPOMENA O IZVORU:
TEHNIKA d.d.
10000 Zagreb, Ulica grada Vukovara 274
Tel: +385 01 63-01-249
Fax: +385 01 61-87-697
e-mail: branka.vorel@tehnika.hr 
web: www.tehnika.hr
- end - -

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙