FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Obavijest korisnicima: poseban Hinin servis za EURO 2016.

ZAGREB, 19. svibnja 2016. (Hina) - Obavještavamo da će Hina u petak, 20. svibnja, na svojoj internetskoj stranici (www.hina.hr) pokrenuti poseban servis pod nazivom EURO 2016 s besplatnim vijestima i fotografijama vezanim uz Europsko nogometno prvenstvu, koje će se od 10. lipnja do 10. srpnja održati u devet francuskih gradova.

Servis EURO 2016 pokreće se na dan kada će hrvatska nogometna reprezentacija u Svetom Martinu na Muri započeti prvi dio priprema za odlazak na prvenstvo, a sadržavat će povijesni i aktualni dio. U povijesnom dijelu donosimo prikaz četiri dosadašnja nastupa hrvatske reprezentacije na europskim prvenstvima, kao i kratku povijest svih dosadašnjih europskih prvenstava.

U aktualnom dijelu Hinina sportska redakcija svakodnevno će tekstovima, fotografijama,video i audio zapisima pratiti pripreme, prijateljske utakmice, konferencije za novinare i sve službene utakmice Hrvatske reprezentacije.

Od početka priprema pa do kraja nastupa na prvenstvu hrvatsku reprezentaciju će pratiti novinar i fotoreporter Hine, a za praćenje događanja vezana uz ostale reprezentacije koristit ćemo informacije vodećih svjetskih novinskih agencija.

Svi sadržaji servisa EURO moći će se besplatno koristiti, a do njih će se moći doći klikom na banner EURO 2016 ili na oznaku EURO 2016 među servisima na vrhu naslovnice.

Molimo korisnike da pri objavi tekstova i fotografija kao izvor navedu Hina i/ili Foto Hina.

 

Uredništvo Hine

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙