FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

OTS: Ericsson Nikola Tesla d.d. – Informatizira hrvatske bolnice

Zagreb (HinaOTS) - Ericsson Nikola Tesla isporučit će bolnički informacijski sustav Kliničkom bolničkom centru Split, Klinici za infektivne bolesti „Dr. Fran Mihaljević“ i Specijalnoj bolnici za medicinsku rehabilitaciju „Biokovka“. Ugovori su vrijedni više od 10 milijuna kuna.

 U suradnji s Infosistemom Ericsson Nikola Tesla će informatizirati KBC Split, a s Enelom

„Biokovku“. Bolnički informacijski sustav omogućit će poboljšanje rada zdravstvenog osoblja i jednostavnije praćenje stanja svih pacijenata.

 Bolnički informacijski sustav je sveobuhvatno ICT rješenje namijenjeno integriranom upravljanju administrativnih, financijskih i kliničkih informacija unutar domene pružatelja zdravstvene skrbi. Sustav kroz integraciju svih procesa unutar ustanove i centralizaciju svih podataka o pacijentu na jednom mjestu omogućava jednostavniju i efikasniju razmjenu podataka između svih djelatnika zdravstvene ustanove od medicinskih sestara do liječnika i menadžmenta. Modularna i fleksibilna arhitektura sustava omogućava njegovu primjenu neovisno o veličini i specijalizaciji medicinske ustanove od poliklinika do kliničkih bolničkih centara.

 Kompanijske komunikacije Ericssona Nikole Tesle Ericsson je pokretačka snaga umreženog društva – svjetski lider u komunikacijskim tehnologijama i uslugama. Njegovi dugogodišnji odnosi s najznačajnijim svjetskim telekomunikacijskim operatorima omogućuju ljudima, poslovnom sektoru i društvu ispunjavanje njihovih potencijala i osnaživanje održive budućnosti.

 Ericssonove usluge, softver i infrastruktura – posebice u području mobilnosti, širokopojasnog pristupa i oblaka – telekomunikacijskoj industriji i drugim sektorima omogućuju bolje poslovanje, veću učinkovitost, bolje doživljaje korisnika te ostvarivanje novih prilika. Uz oko 115.000 zaposlenika i kupce u 180 zemalja, Ericsson spaja globalnu prisutnost s vodstvom u tehnologiji i uslugama. Ericsson pruža podršku za mreže s više od 2,5 milijardi pretplatnika, a 40 posto svjetskog mobilnog prometa odvija se PRESS INFO 20. travnja 2016. putem Ericssonovih mreža. Ericssonove investicije u razvoj i istraživanje osiguravaju da su njegova rješenja i kupci uvijek korak ispred. Ericsson je utemeljen 1876. godine i ima sjedište u Stockholmu, Švedska. Prihod od prodaje u 2015. godini iznosio je 29,4 milijardi US dolara. Ericsson je uvršten u kotacije na burzi NASDAQ OMX u Stockholmu te u sustavu NASDAQ New York.

 Ericsson Nikola Tesla je, kao sastavni dio globalne korporacije Ericsson, kompanija okrenuta suvremenim načinima komuniciranja. Aktivnosti kompanije obuhvaćaju prodaju i marketing, istraživanje i razvoj, dizajn cjelovitih komunikacijskih rješenja, usluge u području višeuslužnih i mobilnih mreža najnovijih generacija, uključujući mobilni Internet te sistemsku integraciju složenih sustava u svim segmentima poslovanja. Kompanija osigurava inovativna ICT rješenja koja unaprjeđuju život ljudi i stvaraju novu vrijednost. Dionicama Ericssona Nikole Tesle trguje se na Redovitom tržištu Zagrebačke burze pod burzovnim simbolom ERNT-R-A.

 

Povezano

www.ericsson.hr

www.ericsson.com

www.ericsson.com/news

www.twitter.com/ericssonpress

www.facebook.com/ericsson

www.youtube.com/ericsson

 

KONTAKT:

Snježana Bahtijari

Direktorica Kompanijskih komunikacija

Ericsson Nikola Tesla

Tel.: + 385 1 365 4556

E-mail: snjezana.bahtijari@ericsson.com

 

NAPOMENA O IZVORU:
Ericsson Nikola Tesla d.d.    
Krapinska 45

HR-10 002 Zagreb

tel. - informacije dioničarima: +385 1 365 4431
fax: +385 1 365 3156

e-mail: odnosi.investitori@ericsson.com

web-izvješća: www.ericsson.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙