FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Bežovan: Za uspješne EU projekte nisu dovoljni vikend tečajevi

ZAGREB, 2. travnja 2016. (Hina) - Konzultante za povlačenje sredstava iz europskih fondova ne može se obrazovati kroz vikend tečajeve, a od velikog značaja je da se obrazovanje temelji na konkretnim projektima čiji se ishod na kraju može evaluirati, ističe Gojko Bežovan, voditelj poslijediplomskog, specijalističkog studija "Priprema i provedba EU projekata", pokrenutog ove jeseni na Sveučilištu u Zagrebu.

"Nakon što su nas kolege upoznale sa svom kompleksnošću i izazovima ostvarenja i provedbe tih projekata, shvatili smo da pojedincima, ako doista žele biti konzultanti u jednom takvom području, te steći dovoljnu širinu znanja o samim programima, njihovom funkcioniranju, te pripremi i provedbi projekata, nije dovoljno obrazovati se kroz vikend tečajeve, čime smo osvijestili potrebu za pokretanjem jednog ovakvog studija", ističe profesor Bežovan. 

Više o studiju "Priprema i provedba EU projekata" možete pročitati u članku "Bežovan: Za uspješne EU projekte nisu dovoljni vikend tečajevi" na Hininom portalu EU#Mladi.

 

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙