FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagrebački ZOO poziva građane da darovima za Božić razvesele životinje

ZAGREB, 23. prosinca 2015. (Hina) - Zagrebački Zoološki vrt pozvao je građane da darovima za Božić razvesele životinje, a među darovima očekuju se ljuljačke, mineralne loptice i drugo. 

 Darovi se mogu predati radnim danom od 9 do 15 sati u uredu edukatora u zgradi edukacije do koje se dolazi kroz Ulicu Fakultetsko dobro.

 Građani pritom ispunjavaju mali obrazac sa svojim podacima, a ako je dar namijenjen baš određenoj životinji, dobit će njezinu fotografiju s darom, priopćio je zagrebački ZOO te poručio kako će posebno uzbuđenje na Božićno jutro vladati u Zoološkom vrtu grada Zagreba.

 Timaritelji i edukatori sastavili su popis želja stanovnika ZOO-a. Riječ je o predmetima kojima će se tijekom 2016. obogaćivati životni prostor maksimirskih životinja. Primjerice, morski lavovi za igru priželjkuju košarkašku loptu, a ptice ljuljačke i zrcala. Euroazijski risovi vole raznovrsne mirise, a čimpanze zagonetke. Glodavci su obožavatelji mineralnih loptica. Mnoge su se životinje tijekom ljeta navikle na ledene poslastice, a kako bi one izgledale što zanimljivije, timaritelji će ih izrađivati u velikim silikonskim kalupima za kolače.

 U zagrebačkom Zoološkom vrtu ističu kako se, unatoč zimskom razdoblju, nastavljaju radovi u sklopu prve faze modernizacije ZOO-a te će u novom ruhu zablistati u jesen 2016.

 Sve posjetitelje ZOO vrta na blagajni očekuju nove ulaznice ilustrirane slikama životinja.

 Svi koji se žele podrobnije informirati o tome što darovati životinjama, iz ZOO-a preporučuju svoju internetsku stranicu. 

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙