FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

IZBORI 2015. Sjednica Nacionalnog vijeća Mosta završena, Prgomet i Petrov otišli bez komentara

ZAGREB, 11. studenoga 2015. (Hina) - U središnjici Mosta završen je sastanak Nacionalnog vijeća na kojem je trebala biti utvrđena platforma za pregovore sa dvjema velikim koalicijama - SDP-ovom i HDZ-ovom - o formiranju vlade, a lideri Mosta Božo Petrov i Drago Prgomet na izlasku su tek kratko kometirali da će se  sve znati na konferenciji za novinare koja je sazvana u 16,30 sati. 
Hini je potvrđeno kako su se Petrov , Prgomet te Ivan Lovrinović, nakon sastanka, koji je završio nešto prije 14 sati, uputili u hotel Westin na pregovore sa SDP-om, a mediji navode kako su u SDP-ovu izaslanstvu Zoran Milanović, Branko Grčić, Vesna Pusić te Boris Miletić.

Kako se iz Mosta neslužbeno doznaje danas bi se trebali održati i pregovori s HDZ-om.

Sastanak Nacionalnog vijeća Mosta započeli su jutros oko 11 sati, ali bez  Petrova, Prgometa i Lovrinovića koji su u to vrijeme viđeni zajedno na kavi u jednoj zagrebačkoj slastičarnici, nakon čega su Prgomet i Petrov stigli u središnjicu stranke.

Mediji posljednjih dana pišu kako su u Mostu žestoka previranja oko toga kojoj se opciji prikloniti, no članovi Vijeća uoči današnje sjednice poručivali su novinarima kako je "Most čvrst".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙