FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

IZBORI 2015 Plaški: dvoje izašlo iz SDSS-a, podupiru nezavisne kandidate, bivše članove

PLAŠKI, 30. listopada 2015. (Hina) - Slađana Bunjevac, predsjednica SDSS-a u Plaškom i predsjednica Općinskog vijeća javno je u petak na sjednici Vijeća istupila iz stranke i dala za parlamentarne izbore podršku nezavisnoj listi bivšeg člana te stranke Siniše Ljubojevića, a uskratila je kandidatima SDSS-a na čelu s predsjednikom Vojislavom Stanimirovićem.

 Stranku je napustio i potrpedsjednik plaškog SDSS-a Milan Klipa.

 Siniša Ljubojević iz Ogulina i Srđan Milaković iz Vukovara, nedavno izbačeni iz SDSS-a pošto su se kandidrali na nezavisnoj listi, već su dobili javnu podršku za kandidaturu cjelokupnog doskorašnjeg vodstva SDSS-a Vojnić, istaknutih članova u Osijeku i Karlovcu i sada u Plaškom, čime su svi oni napustili stranku.

Tajnica SDSS-a u Plaškom Mara Šupica ne očekuje dalje osipanje članstva. Već na dan izbora će biti vidljivo tko je snažniji, rekla je, "SDSS ili ovih nekoliko nezavisnih kandidata i onih nekoliko pojedinaca koji ih podržavaju".

 Na pitanje koliko izlazak iz stranke Slađane Bunjevac, koja je i predsjednica Općinskog vijeća, mijenja odnos snaga, Šupica je rekla da koalicija triju stranaka ima 7 glasova, SDP (3), SDSS (2) i SNS (2), prema pet uz HDZ. "Očekujem posljedične promjene u Vijeću, ali samo u vodstvu", rekla je dodajući kako su uz Ljubojevića mladi, a stariji črvsto stoje uz Vojislava Stanimirovića i Milorada Pupovca.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙