FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

IZBORI 2015. Bandićeva koalicija predstavila kandidate za 4. izbornu jedinicu

VIROVITICA, 27. listopada 2015. (Hina) - Koalicija rada i solidarnosti Milana Bandića predstavila je u utorak u Virovitici listu kandidata za predstojeće parlamentarne izbore u  4. izbornoj jedinici. 
Kandidate  je predstavio nositelj liste Zvonimir Šimić iz Virovitice naglasivši kako, za razliku od kandidata nekih drugih stranaka, svi oni žive na području Podravine i Slavonije, pa će sigurno puno bolje zastupati interese svojega kraja. "Iza ovih ljudi stoje djela, znanje i spremnost da rade za Hrvatsku i, posebno, za 4. izbornu jedinicu", rekao je Šimić.

Koalicija će se zalagati za bolju prometnu povezanost, stvaranje pretpostavki za otvaranje novih radnih mjesta kako bi se spriječio odlazak mladih školovanih ljudi, smanjenje parafiskalnih i birokratskih nameta, razvoj poljoprivrede i zapošljavanje razvojačenih hrvatskih branitelja.

"Obećanja HDZ-a na izborima 2007. i SDP-a 2011. godine da će u njihovim mandatima biti sagrađena brza cesta do Zagreba bila su pusta obećanja jer u 2015. godini naš je kraj još uvijek prometno izoliran. Osnovni preduvjet bilo kakvog razvoja je prometna povezanost suvremenim i brzim cestama, jer samo njima ovdašnji gospodarstvenici i poljoprivrednici mogu plasirati svoje proizvode", rekao je Šimić. 

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙