FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Pula će krajem kolovoza ponovno ugostiti tisuće motorista

ZAGREB, 21. kolovoza 2015. (Hina) - Krajem kolovoza Pulom će 'protutnjati' na tisuće motora iz regije i Europe tijekom tradicionalnoga, 21. po redu, Međunarodnoga moto tjedna (Croatia Bike Week) od 24. do 30. kolovoza - jednoga od najvećih susreta 'bikera' u Europi.

Tako Pula, mnogima poznata po filmskome festivalu i raznim koncertnim manifestacijama, već više od 20 godina krajem kolovoza postaje grad pun motora i motorista iz cijele Europe, a za njihovo okupljanje priređen je i bogat te raznovrstan kulturni program, izvijestila je u petak predstavnica organizatora Vesna Mitar.

Organizator ove manifestacije je moto klub Twin Horn MC Croatia, a njezino održavanje poduprli su grad Pula i Turistička zajednica grada Pule te još mnogih tvrtki, organizacija i pojedinca.

Ističe se kako taj najduži moto susret na ovim prostorima redovito promovira Istru i Pulu kao atraktivne turističke moto destinacije, te je Pula diljem Europe poznata kao bajkerski grad.

Budući da je susret namijenjen ljubiteljima motocikala svih vrsta i proizvođača, ali i ljudima koji vole dobru i kvalitetnu zabavu, svima onima koji dođu sa svojim motociklima ulaz je besplatan, a ostalima se naplaćuje pedeset kuna te vrijedi za sve dane manifestacije. Kampiranje je također besplatno za sve sudionike, a kampirati se može na lokaciji Monumenti u sve dane manifestacije

Najupečatljiviji dio manifestaciji bit će "Defile motora" koji će građanima omogućiti da vide impozantan broj metalnih ljubimaca na dva kotača, a očekuje ih se od dvije tisuće do tri tisuće iz svih krajeva Hrvatske, susjednih zemalja Slovenije i Italije, ali i onih udaljenijih Finske, Belgije, Češke i mnogih drugih zemalja. Ostali programi će također biti raspoređeni po gradu kako bi bili što bliži građanima, ali i gostima moto susreta koji će imati prilike razgledati grad.

Ove godine internacionalni moto susret u Puli dovodi legendarni sarajevski band "Zabranjeno Pušenje" te cover bandove za posjetitelje iz drugih zemalja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙