FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

EI Baku: Pejčić ispustila medalju

BAKU, 16. lipnja 2015.(Hina) - Hrvatska olimpijka Snježana Pejčić osvojila je četvrto mjesto u disciplini zračna puška 10 m na Europskim igrama u Bakuu.

Pejčić je bila korak do medalje, no presudio je kiks u pretposljednjoj seriji kada je pogodila 8,9 i s druge pala na četvrtu poziciju. Zlato je osvojila Srpkinja Andrea Arsović ispred Švicarke Sarah Hornung i Njemice Barbare Engleder.

"To je sport. Da nije bilo tog hica Snježana bi se borila za zlato. Već godinama je nisam vidio tako tužnom nakon nekog natjecanja," kazao je njezin trener Seno Čusto. Na njezinoj izjavi nismo inzistirali kako bi u miru proanalizirala što se dogodilo.

Osvajačica brončane medalje na Olimpijskim igrama u Pekingu u ovoj disciplini u finale je ušla s petim rezultatom (415,8), dok je naša druga predstavnica u ovoj disciplini Maša Berić zauzela 22. mjesto.

Danas je nastupio i Petar Gorša koji je u kvalifikacijama zračne puške 10m zauzeo 28. mjesto.

Započele su i kvalifikacije trapa. Nakon prvog dana vode Rus Aleksej Alipov i Manuel Mancini iz San Marina sa 75 pogodaka. Anton Glasnović je na 18. mjestu, a njegov brat Josip na 22. poziciji, obojica sa 71 pogođenom metom. Kvalifikacije trapa nastavljaju se sutra kada je na rasporedu i finale.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙