FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

IZBORI Vesna Pusić: bit će tijesno

ZAGREB, 11. siječnja 2015. (Hina) - Ministrica vanjskih poslova i predsjednica HNS-a Vesna Pusić, koja je u izborni stožer Ive Josipovića došla ravno iz Pariza, rekla je da je izborna borba tijesna i da treba pričekati da se prebroje svi glasovi te izrazila nadu u pobjedu Ive Josipovića.

"To je važno za ovu zemlju jer je pokazao da je osoba koja objedinjuje, koja je sposobna razgovarati preko političkih granica, koja je sposobna uključivati ljude. U vremenu koje je pred nama neobično je važno da imamo upravo takvu osobu za predsjednika", rekla je Pusić.

Očekivala je, kaže, da će biti tijesno, što se vidjelo i iz prvog kruga i žestoke retorike kako se približavao dan izbora u drugom krugu.

"Vidjelo se iz HDZ-ovog pristupa da to smatraju svojom stranačkom borbom i da ulažu sve kao da su parlamentari izbori, kao da se radi o ovlastima koje ima Vlada što, naravno, nije istina. Očito su to smatrali puno važnijim za svoju stranku nego za kandidatkinju koju su istaknuli", rekla je.

Dodala je i kako su svaki izbori poruka Vladi koja radi svom snagom, a radit će i dalje svom snagom, entuzijazmom, marljivošću i poletom.

U 21,30 sati u Josipovićev stožer došao je i premijer i predsjednik SDP-a Zoran Milanović.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙