FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Promet i vrijeme u 9,30 sati

ZAGREB, 29. prosinca 2013. (Hina) - Izvješće Hrvatskoga autokluba (HAK) o stanje u prometu i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda (DHMZ) za Hrvatsku danas:

ZAGREB - Magla, ponegdje vrlo gusta, smanjuje vidljivost u središnjoj Hrvatskoj i Slavoniji te mjestimice u dalmatinskom zaleđu, a posebice je gusta na dionici autoceste A3 Bregana-Lipovac između Nove Gradiške i Lipovca. U krajevima s maglom kolnici su vlažni i skliski, a na cestama u gorju mogući su odroni zemlje i kamenja, naročito duž Jadranske (D8) i Ličke (D1) magistrale. Zbog opasnosti od odrona na Jadranskoj magistrali u Dućama vozi se jednim trakom, naizmjence. Zbog zimskih uvjeta, zabrana je prometa za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama, dok ostala vozila moraju imati zimsku opremu na sljedećim cestama:- D42 u mjestu Poljanak, ŽC Bjelopolje-Donji Lapac, ŽC Dabar-Štirovača i ŽC Selište-Prijeboj. Zbog radova, za teretna vozila zatvoren je granični prijelaz Ilok. Prema otoku Pagu trajekt plovi na liniji Stinica-Stara Novalja zbog radova u pristaništu Prizna.

ZAGREB - Djelomice sunčano uz postupan porast naoblake i osjetno toplije od prosjeka. Ujutro i prijepodne u Slavoniji mjestimice magla. Na sjevernom Jadranu i u Gorskome kotaru uz oblačnije vrijeme povremeno i mjestimice kiša, a navečer se kiša očekuje i u Lici i u sjeverozapadnim predjelima. Vjetar slab, a na Jadranu većinom umjereno jugo. Navečer će u unutrašnjosti zapuhati umjeren sjeverac, a na sjevernom Jadranu umjerena i jaka bura. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom od 7 do 12, a na Jadranu od 12 do 17 Celzijevih stupnjeva.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙