FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Stipe Gabrić Jambo ostaje na čelu dubrovačko-neretvanskog HSS-a

DUBROVNIK, 7. prosinca 2013. (Hina) - Stipe Gabrić Jambo ponovno je danas, na redovitoj izbornoj skupštini HSS-ove dubrovačko-neretvanske županijske organizacije, izabran za predsjednika te stranačke organizacije.

Gabrić je dobio potporu 69 nazočnih HSS-ovih izaslanika, dok je njegov protukandidat Ante Šendo dobio devet glasova. Za potpredsjednike izabrani su Pero Nikoletić, Zdenko Mateljak , Željko Andrijić i Željko Raguž .

Predsjednik HSS-a Branko Hrg poručio je kako je, dolaskom na čelo stranke, u toj županijskoj organizaciji zatekao vrlo loše stanje koje se tek proteklih godinu dana konsolidiralo. "U gradu Dubrovniku dobili smo i zamjenika gradonačelnika i postoje uvijeti za nastavak konsolidacije i uspješan rad", kazao je Hrg.

Osvrčući se na nedavni referendum o braku, rekao je kako je obitelj temelj našeg društva. "Mi smo stranka koja će uvijek štititi sve one koji žele živijeti skromno i pošteno i ne smijemo dozvoliti da izgubimo tradiciju" zaključio je Hrg.

Sudionike skupštine pozdravili su i župan Nikola Dobroslavić te predstavnici HNS-a, HSU -a, SDP-a i bošnjačke zajednice.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙